Лацио с интерес към двама български играчи

Кирил Десподов от Литекс и Георги Терзиев от Лудогорец са попаднали в полезрението на Лацио, съобщава Sky Sports Italia.

Sportinglife
Sportinglife 13:30 ч., 24 Дек 2014
0
34
Lap.bg

Кирил Десподов от Литекс и Георги Терзиев от Лудогорец са попаднали в полезрението на Лацио, съобщава Sky Sports Italia.

Тимът от Серия А, който е на трето място във временното класиране, е набюдавал Терзиев в мачовете на българския шампион в Шампионската лига.

Георги Терзиев вкара един от головете за Лудогорец, при равенството с Ливърпул 2:2, в последния домакински мач на тима от Разград в Шампионската лига.

Според Sportal.bg, Лудогорец е отказал оферта от Лацио на стойност 1,5 милиона евро за централния защитник.

Кирил Домусчиев не бил склонен да продаде Терзиев за по-малко от 5 милиона евро.

Президентът на Лацио Клаудио Лотито и спортният директор на клуб Игли Таре щели да направят нов опит да привлекат Терзиев след отварянето на януарския трансферен прозорец.

Георги Терзиев премина в Лудогорец през 2013 година от Черноморец.

Преди това Терзиев е играл в юношеските формации на Сливен и Нафтекс.

Кирил Десподов бе искан от Лацио още през лятото, но заради разминаване в размера на трансферната сума, 1 млн. евро, трансфер не се осъществи.

Според Sky Sports Italia, през зимния трансферен прозорец, Лацио ще направи нов опит да привлече 18-годишния нападател на Литекс.

Навършилият пълнолетие на 11 ноември нападател на Литекс Кирил Десподов е считан за един от най-обещаващите български футболисти.

През този сезон той е участвал в осем мача за Литекс и има 2 реализирани гола за 194 минути.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията