Стойчо Стоев: Искам да стигна до върха с Левски

Договорът на специалиста е за 2.5 години

Sportinglife
Sportinglife 16:20 ч., 22 Дек 2014
0
47
Lap.bg

Стойчо Стоев беше представен официално като старши треньор на Левски. Договорът на специалиста е за 2.5 години.

"Преговорите бяха доста лесни и се разбрахме бързо. Пределно ясно ми е финансовото състояние на отбора, но то остава на втори план. Привлече ме името Левски. Тук се търси дългосрочна перспектива и това ме устройва. Искам да стигна до върха с Левски", заяви Стоев.

Легендата на Локомотив (София) знае, че ще бъде трудно с оглед на финансовата криза на "Герена", но е готов за предизвикателството.

"Имаме нужда от нови попълнения и не е нужно да си треньор, за да видиш това. Засега взимам единствено със себе си помощникът ми Явор Вълчинов, а за друго е твърде рано да говорим. Надявам се до 7 януари да вземем качествени играчи, които ще помогнат на Левски. Когато се прави селекция, трябва разбира се да се мисли и за това кои футболисти ще бъдат освободени. Селекция обаче в момента няма и именно заради това няма освободени", каза Стойчо Стоев.

В прав текст

На Левски не му приляга да няма цели. Такива трябва да има и те да са насочени към върха. Моята първа цел обаче е да направя отбор, който знае как да печели.

Tweeeet me!

"На Левски не му приляга да няма цели. Такива трябва да има и те да са насочени към върха. Моята първа цел обаче е да направя отбор, който знае как да печели. Амбициите и очакванията тук са големи, а на мен това ми харесва. Имам идея какво трябва да се промени в спортно-технически план, но това засега ще остане между мен и футболистите. Надявам се с времето да имаме и финансова стабилност", добави новият треньор на Левски.

"Всеки треньор си има свои виждания за футбола и се надявам Стойчо Стоев да изгради облик на този отбор.

Сега вече най-важната фигура в отбора е той, а нашата работа е да му помагаме", каза Георги Иванов, който вече ще изпълнява функциите единствено на спортен диркетор.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията