Лудогорец помпа мускули с оптимизъм

Кирил Домусчиев влезе в съблекалнята след шамара на Милсами

Sportinglife
Sportinglife 08:05 ч., 15 Юли 2015
0
94
Lap.bg

Лудогорец предприе тактиката „помпане на мускули”, след като конфузно загуби с 0:1 от малко известния молдовски Милсами в първия мач от втория предварителен кръг на Шампионската лига.

Всички след двубоя в Разград начело с дебютирали в официална среща треньор Бруно Рибейро казаха: „Спокойно, ще победим на реванша и ще продължим.”

Всеки друг развой на ревашна в Молдова ще означава, че този път „орлите” нямат да имат право на поправителен в Лига Европа. А вече бяха вложени сериозни средства в селекция.

Лудогорец игра много под нивото от миналогодишните мачове в Шампионската лига.

Повечето чисти ситуации бяха пред вратаря Владислав Стоянов. Дори Лудогорец има основания да се радва, че нито една от тях не влезе в мрежата.

А при 0:2 можеше да стане още по-кошмарно. След края на двубоя собственикът Кирил Домусчиев влезе в съблекалнята. После изневери на стила си и не застана пред микрофорите. Вероятно е пожелал обяснение от футболисти и треньори защо Лудогорец бе толкова неубедителен, при това пред своя публика и срещу непретенциозен съперник.

„Ние сме по-добрият отбор и продължаваме напред – каза Рибейро, който поне на външен вид не изглеждаше притеснен. – Разбира се, че се радвам от подкрепата на собственика. Когато Лудогорец печели, печели целият клуб – шефове, футболисти, треньори и фенове. Когато губи, то е за всички. През първото полувреме имахме четири положения, през второто – още толкова. Няма проблем, че загубихме. На реванша имаме възможност да коригираме резултата. Милсами имше едно положение и с него ни вкара гол. Домусчиев влезе в съблекалнята и пожела успех на отбора в реванша. Той е страхотен президент, който винаги е близък до тима. В последните 6-7 дни идваха нови играчи, нужно е време от синхрон.”

Футболист №1 на България Владислав Стоянов призова себе си и съотборниците си да слязат на земята.

„Трябва да вкараме ранен гол в Молдова, за да дишаме спокойно – каза стражът, който дойде от молдовския Шериф в Разград. – Ние сме по-класният отбор и ще продължим напред.”

„Винаги започваме трудно в евротурнирите – успокои топката и Козмин Моци. – Все още новите не са се обиграли. Имаме една седмица да изчистим грешките си.”

А капитанът Светослав Дяков определи реванша като мача на годината за Лудогорец.

„Не сме притеснени, а очакваме да отидем и да победим – рече националният халф. – Трябва да сме по-концентрирани, за да вкараме гол. Доста нов отбор сме. Треньорът също е нов, има различни методи и изисквания. Г-н Домусчиев ни каза да вдигнем главата, защото радваме много хора и трябва да продължим да го правим.”

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията