Манчестър Юнайтед взе трима за 52 млн. лири

Морган Шнайдерлин се присъедини към Швайнщайгер и Дармиан

Sportinglife
Sportinglife 07:40 ч., 13 Юли 2015
0
169
Getty Images

Луис ван Гаал няма спирачки. За един ден той направи троен удар. Към Бастиян Швайнщайгер и Матео Дармиан се присъедини и французинът Мортан Шнайдерлин като ново попълнение на Манчестър Юнайтед. Той е и най-скъпият от триото – 25 милиона лири отиват за Саутхемптън. А само за един уикенд „червените дяволи” хвърлиха общо 52 милиона за нови футболисти.

Шнайдерлин минава тази сутрин медицински тестове и трябва да се качи на самолета на Юнайтед за турнето в Щатите. Предната вечер подобна процедура мина Швайнщайгер.

В началото на юли Роналд Куман, мениджърът на Саутхемптън, обяви, че офертата на Юнайтед от 20 милиона лири за френския национал е несериозна. С добавянето на 5 милиона явно вече е станала добра.

Ван Гаал все още не се е отказал от привличането на Серхио Рамос от Реал. Защитникът започна подготовка с „кралете”, но до края на трансферния прозорец има много време. Още преди да вземе триото този уикенд Юнайтед привлече холандското крило Мемфис Депай от ПСВ Айндховен за 25 милиона лири.

Испанският вратар Виктор Валдес отказа да напусне „Олд Трафорд” и да отиде в Анталияспор при бившия си съотборник Самуел Ето’о. Бившият страж на Барселона иска да се бори да бъде титулярен вратар на Юнайтед, след като е много вероятно Давид де Хеа да отиде в Реал.

„Много пъти ми се обадиха от Турция, но нито веднъж президентът на Анталияспор – каза Хинес Карвахал, мениджърът на Валдес. – Моят клиент няма интерес да играе в този отбор. Има договор за още една година с Юнайтед и иска да го изпълни. В момента е в един от трите най-добри тима в света и ще се бори да играе.”

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията