Барса тръгна с 4,3 гола средно на мач

Каталунците още нямат реми на „Камп Ноу” през сезона

Sportinglife
Sportinglife 06:35 ч., 30 Яну 2015
0
255
Getty Images

Барселона - Виляреал

Откакто загуби конфузно с 0:1 от Реал Сосиедад, триото Меси – Неймар – Суарес няма спирачки.

В последните три мача Барселона задължително бие и вкарва средно по 4,3 гола на мач.

В предишния кръг каталунцит отбелязоха първата си дузпа през сезона – рекорд за толкова мача!

На стадион „Камп Ноу” отборът на Луис Енрике има осем победи и една загуба. Нито един гост не е вкарвал повече от веднъж там. Виляреал не е печелил на „Камп Ноу” от 2007-а, когато би с 2:1. Последва серия от 8 загуби и три ремита. Но Виляреал сега е в серия от 10 поредни мача без поражение.

Барса не е получавал гол извън наказателното поле този сезон. Единствено Меси и Роналдо имат повече асистенции от звездата на Виляреал Денис Черишев. Барса няма загуба вече пет кръга. Само веднъж получи повече от два гола. Виляреал не е падал на чужд терен също от 5 срещи.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в неделя от 22 ч по F+

Райо Валекано – Депортиво

Домакините стартираха новия сезон с две ремита и оттогава 18 мача не са правили Х. Райо има три поредни домакински загуби с един вкаран гол в тях. Само два от седемте успеха на тима са били в Мадрид.

Точните прогнози на Sportinglife.bg от миналия кръг

Кордоба – Реал 2 и над 2,5 (1:2)

Елче – Барселона 2 и над 2,5 (0:6)

Атлетико – Райо Валекано 1 и над 2,5 (3:1)

Реал Сосиедад – Ейбар под 2,5 (1:0)

Виляреал – Леванте 1 (1:0)

Атлетик – Гранада под 2,5 (1:1)

Еспаньол – Алмерия 1 (3:0)

Валенсия – Севиля над 2,5 (3:1)

Депортиво пък има само една победа на чужд терен. Галисийците имат най-слаба атака като гост – 4 гола. И не са вкарвали от последните пет мача на чужд терен, а от 7 мача нямат победа. Депортиво не е бил Райо като гост от 2009 година.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в петък от 21,45 ч по F+

Реал – Реал Сосиедад

Как ще изглежда Реал без Кристиано Роналдо? Без него тимът вече падна от Реал Сосиедад с 2:4 като гост през сезона. Реал още няма Х през сезона. Вече шест мача е непобеден на свой терен. А Реал Сосиедад не е печелил на чужд терен този сезон. Реал (Мадрид) вкарва средно по четири гола в домакинствата си през сезона.

В последните три години само веднъж не е имал попадение на „Сантяго Бернабеу” – през септември 2013-а срещу Атлетико. Последният успех на Реал Сосиедад в Мадрид датира от май 2004-а – 4:1. След това има шест поражения и едно реми с 23 допуснати гола. Реал спечели всичките си мачове срещу баските отбори у дома.

В миналия вач Карим Бензема вкара на Кордоба и спря най-дългата си серия без гол – пет мача. Реал е отборът с най-много получени дузпи от топ 5 на европейските първенства – 9.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в събота от 17 ч пряко по F+.

Ейбар – Атлетико

За първи път Атлетик още гостува на този съперник в Примера. Шампионите само веднъж не са пускали гол в последните си шест мача. Първата загуба на Ейбар в Примера е от Атлетико – 1:2 като гост през есента. Новакът има само един допуснат гол в последните 5 мача.

След 1:0 в първия кръг срещу Реал Сосиедад отборът винаги е пускал гол в домакинските си мачове. Атлетико спечели пет от послединте си седем гостувания на баски съперници. Ейбар няма реми у дома вече четири мача, а Атлетико няма Х от осем гостувания.

Прогноза – 2 и под 2,5

Мачът е в събота от 19 ч по F+

Гранада – Елче

Гранада е с най-слабата атака в Примера с 13 попадения и само два пъти има повече от един гол на мач. Андалусийците нямат победа вече 16 мача – черен рекорд на клуба. Последните четири мача на Гранада у дома са ремита.

Елче никога не е побеждавал съперника си на неговия терен. Тимът е допуснал най-много попадение от цялата лига с удари вътре в наказателното поле. Гранада има една победа у дома през сезона, а Елче – две като гост. Предишният мач завърши 1:1. Само два пъти Елче не е допускал гол през сезона.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е от 21 ч в събота

Селта – Кордоба

Селта няма победа от десет мача. Това е на един от черния рекорд, датиращ от сезон 2006/2007. В тези 10 мача Селта има само два гола. И двете победи на Кордоба като гост през сезона са с по 1:0.

Досега е имало три мача в Примера между тези съперници – два са завършвали наравно, а Селта е спечелил един във Виго. Кордоба не е побеждавал галисийци от сезон 1968/1969. Това е и единственият отбор, който още няма гол с удар извън наказателното поле.

Прогноза – Х и над 2,5

Мачът е в събота от 23 чпо F+

Леванте – Атлетик

Леванте няма победа от осем мача, а при последните три домакинства завърши наравно. За първи път от 2009-а Атлетик е в серия от седем мача без успех.

Тимът от Билбао спечели последните три срещи с Леванте. Този сблъсък не е завършвал наравно от 2007-а. В осем от последните девет мача между съперниците е имало най-малко 3 гола. Леванте е непобеден от 5 кръга у дома.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в неделя от 13 ч

Алмерия – Хетафе

От четири гостувания Хетафе няма победа. Въпреки това тимът е вкарвал винаги при последните си шест мача на чужд терен. И двете победи извън Мадрид са завършвали 2:1.

Алмерия е единственият тим в Примера без победа на свой терен. Последнините пет домакинства са затубени. Алмерия е рекордьор по получени удари във вратата – 112. От осем мача отборът не е правил реми, а серита у дома е на кота 5. Хетафе пък няма четири кръга Х.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в неделя от 18 ч

Севиля – Еспаньол

Миналата седмица Севиля спря серия от шест поредни мача без загуба с 1:3 във Валенсия. Свърши и поредицата от пет мача без допуснат гол. Никой друг няма повече победи над Еспаньол в Примера – 63. Севиля е единственият непобеден у дома тим в елита и само веднъж пропусна да се разпише – срещу Ейбар.

Еспаньол има само една победа на чужд терен и една „суха мрежа”. Отборът не е побеждавал Севиля от януари 2011 година – 2:1. Оттогава има три ремита и пет загуби. Севиля няма Х от четири мача, а Еспаньол – от девет.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в неделя от 20 чпо F+

Малага – Валенсия

След серия от три поредни победи Малага влезе в поредица от четири загуби. А Валенсия е непобеден в последните 7 мача, от които спечели пет. Домакините нямат победа срещу Валенсия – 1 реми и 3 загуби. Валенсия не е губил от андалусийци от октомври 2013-а – 1:2 срещу Алмерия.

Прогноза – 2 и под 2,5

Мачът е в понеделник от 21,45 по F+

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията