Раненият Реал чака плячката си

На „Сантяго Бернабеу“ еврошампионът има 30 гола в 8 мача

Sportinglife
Sportinglife 16:40 ч., 12 Фер 2015
0
74
Getty Images

Реал - Депортиво

Загубата с 0:4 от Атлетико бе приета като катастрофа в Реал. Под прицел е дори и Кристиано Роналдо, най-голямата звезда и носител на „Златната топка“.

За щастие на Реал сега на ред е домакински мач с Депортиво. Времената, когато той беше труден, останаха далеч в историята. Сега тимът от Ла Коруня трябва да е лесната плячка, с която Реал да се съвземе. И всичко друго би било хиперсензация. В последните си 8 мача „кралете“ вкараха 30 гола.

Точните прогнози на Sportinglife от миналия кръг

Виляреал – Гранада – 1 (2:0)

Реал Сосиедад – Селта под 2,5 (1:1)

Еспаньол – Валенсия 2 и над 2,5 (1:2)

Атлетик – Барселона 2 и над 2,5 (2:5)

Елче – Райо Валекано под 2,5 (2:0)

Депортиво – Ейбар под 2,5 (2:0)

Само веднъж от 25 двубоя на „Сантяго Бернабеу“ са пропускали да се разпишат. Липсата на „бял“ гол се видя за първи път миналия кръг срещу Атлетико този сезон. Последната победа на Депортиво на „Бернабеу“ датира от 2004 година – 1:0. Последваха седем загуби. Само 10 процента от головете на Реал са вкарани от испанци. Нападението на тима Роналдо – Гарет Бейл – Карим Бензема има 49 гола и 22 асистенции през сезона. Реал продължава да е единственият тим в Примера без реми.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в събота от 19 ч по F+

Алмерия - Реал Сосиедад

Реал Сосиедад е вкарал само шест гола като гост през сезона, колкото и Депортиво. Само веднъж при гостуването на Селта тимът има повече от едно попадение.

Реал Сосиедад е единственият без победа като гост. Миналия кръг Алмерия спечели за първи път у дома срещу Хетафе, с което спря серията от 10 безуспешни домакинства. В досегашните 5 срещи между съперниците има по две победи и реми. Алмерия няма реми от 10 кръга, шест от тях са като домакин.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в петък от 21,45 ч

Севиля – Кордоба

Севиля влиза в мача след две поредни загуби. Андалусийци са без поражение у дома от 19 мача и 2,1 средно голове в тях. Това е най-добрата им серия от 1981 година. Севиля спечели последните пет дербита на Андалусия. Отборът победи Кордоба в последните седем домакинства, вакрайки по 2 гола на мач.

Кордоба има само един успех на стадион „Хуан Санчес Писхуан“. Унай Емери никога не е побеждавал Мирослав Джукич в треньорския дуел. Кордоба не е печелил нито веднъж от последните 7 визити на андалусийски съперници. От седем мача Севиля няма Х, а Кордоба – от 4 не е правил реми като гост. Само веднъж Севиля е допуснал повече от един гол на свой терен.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в събота от 17 ч пряко по F+.

Гранада – Атлетик

Ернесто Валверде е срещал като треньор Гранада пет пъти и в три е завършвал наравно. Аритс Адурис има шест гола в 6 мача срещу Гранада – вкарва на всеки 68 минути. Ел-Араби от домакините пък има три попадения в 2 двубоя. Гранада вкарва във всеки от последните си четири домакинства. От пет мача тимът е непобеден на свой терен.

Прогноза – 1 и под 2,5

Мачът е в събота от 21 ч

Малага – Еспаньол

Малага не е побеждавал каталунски съперник от октомври 2011 година, когато спечели точно срещу Еспаньол – 2:1. Отборът е в серия от пет поредни мача без успех срещу този тим. Серхио Гарсия вкара и при двете последни гостувания на Малага.

Той е участвал в 14 от 28-те попадения на Еспаньол през сезона – 8 гола и 6 асистенции. Каталунците имат само 1 поледа от последните 14 гостувания.

Вратарят Карлос Камени е спасил две от пет дузпи – 40 процента, само Диего Алвеш от Севиля с 50 процента. Малага не е допускал гол в 6 домакинства. А Еспаньол чака Х от 11 мача.

Проггноза – 1 и под 2,5

Мачът е в събота от 23 ч по F+

Валенсия – Хетафе

От шест кръга Валенсия неизменно допуска гол. Заедно със Севиля отборът единствен не е загубил мач, когато е водил в резултата. Хетафе получава гол в последните с 12 домакинства – най-лошо постижение в историята на тима в Примера. Единствената победа на тима като гост на Валенсия е през миналия сезон.

Валенсианци е вкарвал във всеки от последните 10 домакинства срещу Хетафе. Малкият мадридски тим не е бил като гост от 5 опита. Валенсия няма реми от 4 кръга, както и от 5 домакинства. Хетафе пък не е завършвал наравно от 6 двубоя.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в неделя от 13 ч по F+

Барселона – Леванте

Леванте е спечелил само един от 19-те си мача срещу Барселона – 5:1 през октомври 1964 година. В останалите двубои има 4 ремита и 14 поражения. Грандът е вкарвал във всеки двубой срещу Леванте – общо 58 пъти.

От октомври 2011 година Барселона не се е разписвал само веднъж на „Камп Ноу“ - срещу Селта този сезон.

Лионел Меси е участвал в 13 гола на Барса през 2015 година – 8 попадения и 5 асистенции. Грандът допусна по два гола в последните си две домакинства. Резервите на Барса са вкарали 11 гола през сезона – рекорд в лигата. На своя стадион каталунците не са правили реми. Не са завършвали Х от 7 кръга. Леванте чака равенството вече четири двубоя.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в неделя от 18 ч пряко по F+

Райо Валекано – Виляреал

Виляреал вкарва във всеки от последните си 16 мача – най-добро постижение в историята на тима. Само веднъж при гостуване „жълтата подводница“ не се разписа – при 0:0 с Гранада.

В последните 11 мача срещу Виляреал Райо Валекано спечели само веднъж. На свой терен мадридският тим никога не е побеждавал този съперник. Райо е в серия от 20 мача без реми, а Виляреал – от четири.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в неделя от 20 ч по F+

Селта – Атлетико

Селта вкарва задължително в последните си три мача. Диего Симеоне е спечелил четири и веднъж е завършил наравно като треньор срещу съперника. Неговият Атлетико победи в последните три гостувания във Виго. Шампионът е в серия от четири поредни успеха.

Само веднъж през сезона Атлетико е правил реми като гост. Антоан Гризман вкарва при последните три гостувания. 43 процента от головете на Атлетико са с глава.

Прогноза – 2 и под 2,5

Мачът е в неделя от 22 ч по F+

Eйбар – Елче

Ейбар загуби последните си три мача и това е най-слабата серия от влизането в елита. Освен това от 7 мача тимът не е бил със „суха мрежа“.

В първия мач срещу Елче като гост Ейбар спечели с 2:0. Само веднъж през сезона Елче не е допускал гол на чужд терен. Отборът е с най-слаба защита – 42 попадения. Ейбар няма реми от пет домакински мача, а Елче – от общо пет.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в понеделник от 21,45 ч

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията