Срамен спорт - епизод 38

Сатира на кирилица за спортните НЕуспехи през седмицата

Sportinglife
Sportinglife 15:10 ч., 17 Авг 2015
0
1278
GETTY IMAGES

Отминалата срамноспортна седмица започна с удар по масата от страна на Чичо Венци Слависта. Той поиска да изгори на клада изпълнителния директор на БФС Борислав Попов, заради шашмата в правилото за младите футболисти, което позволява на треньорите да ги сменят, когато им скимне.

Клети Чичо Венци, не проумя ли, че българският футбол е резерват за некадърници от цялата планета, с единствен шанс да получават заплати в размер на гарсониера в центъра на София? Какви юноши, какви правила?

Я си цъкай тотото и не се гневи за разни дечурлига!

Като споменахме тото, да припомним и онова порно на Севиля и Барселона за суперкупа или там каквато и да е евро-глупост играят. То обръщалки, то чудеса, то съспенс … и ликуващи заложни сайтове! Дори кеч-битките са по-реални!

А и в кеча сме СИЛА вече, заради новия ГришоВалериБлагой – Русев.

В поредния епизод на шоуто "Първична сила" пловдивчанинът отново епично победил някакъв Марк Хенри. След двубоя по традиция над ринга гордо бе вдигнат българския трибагреник и то с ликът на Русев.

Е, как да не настръхнеш от толкова героизъм и патриотизъм?

После, разбира се, се били и гаджетата на косматия „булгар-булгар”. Бившето, дето не му е бивше и настоящето, дето не му е настояще, а той си е с бившето, ама се прави, че е с настоящето … Нали разбрахте?

Тук на екрана, за секунда време пускаме (в малко квадратче) пак Чичо Венци с реплика от седмицата: „Тези в БФС стоят като напикано дете пред майка си.” ТИТАН! БФС … спешно си вземете памперси, моля!

А помните ли „страшилището” „Лудогорец”? Дето шефът им вика на журналистите олигофрени? Дето пратиха български национали да играят в детския отбор, за да плащат самосвали с пари за някакви караконджули на терена? Дето си взеха португалски треньор, понеже е видял Мауриньо веднъж с бинокъл?

Е, тези същите от „националата кауза”, решиха да метнат футболистите прогонени от супер-отбора и да не им платят договорените премии от миналия шампионски сезон. Цитат от пресата:

Футболистите, които напуснаха "Лудогорец" като свободни агенти през лятото, са се простили с премията си. Същото се отнася за целия треньорски щаб на разградчани, както и за останалия персонал, напуснал или уволнен през лятото.

Честито на всички!

Жерар Пике тресна съпругата си Шакира с топка в спалнята.

Шакира се похвали с видеото от успеха му в социалните мрежи.

Мдаааа! Богатите също изтрещяват злокачествено!

Цял мъжки свят иска да тресне Шакира без топка, а Пике си играе на „гъзенка” с нея в спалнята. Всъщност задните пропорции на певицата, правят тази игра безобразно лесна.

Загуба за Григор Димитров в Монреал.

Стига, бе, хора! Това изобщо вече новина ли е? Скоро и при параолимпийците няма да е вест, поредната загуба на Гришо без Машов!

Следва „Житие и страдание, грешнога „Локомотива София”!

Един от най-славните български клубове стана за смях и пред кварталните отбори. "Локо" (Сф) не успя да намери 960 лв., за да спаси мача със "Септември" от турнира за купата на България. Нещата бяха спасени от президента на символичните гости Румен Чандъров само и само да има мач.

И като се почнаха едни сметки и банкови преводи. Първо на карта 268 лева и 56 стотинки, после минус 4 лева, после уж 318 лева, ама с 50 лева по-малко. Абе, въртяха се едни пари, свят да ти се завие.

Накрая босът Касев заяви: "Вадя отбора от "В" група. Уволнявам всички. Ще си взема нови хора. Парите в картата са от печалбата от първия мач. Да се оправят с тях. Като нямат пари - да не играят".

За един асансьор фенове из клетата ни футболна татковина – толкова!

„З”богом, славна история!

Срамотии стават обаче не само у нас, а дори и в подреденото „Джърмъни”!

В "Хамбургер" бяха пуснати фланелки с хореография от феновете, обаче се оказа, че снимката е на привърженици на "Херта".

Моментално тениските, които струват 22,50 евро, бяха свалени от продажба и от ръководството на "Хамбургер" обещаха да компенсират хората, които вече са си купили такива.

Представяте ли си, що за фен-идиот трябва да си, за да си купиш тениска на противников отбор, мислейки си, че това е твоя тим!?!?!?

А топ-надувалката Жозе Моуриньо стана анти-хит на седмицата, влизайки в люта схватка с една засукана докторка на „Челсито”, като заяви, че тя нищо не разбира от футбол. Независимо, че въпросната булка има лиценз за професионален спортен лекар.

Бе, тя и Николета не разбира от футбол, ама що пара смъкна покрай него!

Само преди месец, се обзаложих, че първият сменен треньор в смехотворната ни „А” професионална (!?!?!?) футболна група ще е португалец. Това, разбира се, се оказа най-лесното ясновидство в живота ми и разградския експеримент Бруно Рибейро беше отсвирен за сметка на Едуард Ераносян. Луда работа е този „Лудогорец”! Ама поне треньорът им ще е българин … временно! Интересно е с какви „бонбонки” ще ги черпи играчите!

Още една епохална родна футболна звезда угасна без време, аха да направи европейска топ-кариера:

Румънският "Динамо" (Букурещ) би шута на Орлин Старокин. Българският бранител изигра само едно полувреме в местното първенство и от клуба сметнаха, че нямат нужда от него. Сред прегрешенията на бившия играч на "Левски" е, че не е спазвал режим и е ходил по дискотеки в късни часове.

Егати, смотаните румънци! Че то футболист без дискотека (чалготека) и силиконки, какъв футболист е? Да си се връща момчето у нас, кеф му Найт Флайт, кеф му Син Сити, кеф му Биад …

"Истинските приятели хващат заушка заедно"

Тази тъпотия написа болната от заушка супер звезда на „Барселона” Неймар, под снимка в Инстаграм с двама свои приятели, един от които също е получил инфекцията.

Добре, че не му е истински приятел Меджик Джонсън (примерно), че СПИН-а трудно прощава!

Седмичният обзор на спортните срамотии ще завършим с две „супер важни” новини от житието на Свети Кристиано Роналдо. Те са от рубриката „Изсмукано от пръстите за някой лев”.

Първо: Кристианото бил пращал (уж) някакви палави СМС-и на своя непълнолетна фенка (не, че ромките у нас на 16 нямат по 3-4 деца) и второ: Роналдото забранил на майка си да спазва диета, понеже се притеснил, че е смъкнала цели 18 кила.

Ами … важни са си тези неща, по дяволите!

За Гришо Без Машо нека просто сведем глави и да замълчим тази седмица!

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията