Любо Пенев вини рефера след 2:3 за ЦСКА

Изпълни добра поръчка, каза треньорът на „червените“ в Коматево

Sportinglife
Sportinglife 20:00 ч., 16 Май 2015
0
43

Любослав Пенев обвини съдията Цветан Кръстев, че е изпълнил „добра поръчка“ при загубата на ЦСКА с 2:3 като гост на „Ботев“. Това бе първото поражение на „червените“, откакто легендата се завърна начело на тима.

ЦСКА вече е и на теория най-слабия отбор в първата шестица със само четири спечелени томки. Но след 970 минути вкара за първи път гол – Тони Силва изравни за 1:1, след като Лазар Марин вкара за „Ботев“. Но Лъчезар Балтанов и Иван Цветков направиха резултата 3:1, в края Неманя Милисавлевич направи загубата по-почетна.

Ботев нямаше победа в първата шестица подобно на ЦСКА. За последно „канарчетата“ спечелиха мач именно срещу „червените“ - 2:0 пак в Коматево и с това пратиха Левски в долната половина на таблицата.

Последният гол на ЦСКА датира от 13 декември 2014 година и го вкара Орелиан Жоаким. Нападателят се разписа два пъти за 3:1 над Черно море, когато отборът все още беше лидер в „А“ група. Вече 11 двубоя ЦСКА няма победа, което е черен рекорд в историята на клуба.

В началото на второто полувреме червени картони получиха Тони Силва от „червените“ и Пламен Николов, които се сдърпаха в наказателното поле на „Ботев“.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията