Пиле, пиле, има ли по-тъп пи ар?

Празникът в Разград се превърна в гротеска

Джони Кейджов
Джони Кейджов 09:25 ч., 16 Май 2015
0
6204

Над Делиормана се носеше „Пиле”, голямата песен на Цеца Величкович. Славната певачица, съпруга на покойния вече страховит Аркан, откри трибуна „Моци”, чества четвъртата поредна титла на „Лудогорец”, пя на премиера Бойко Борисов.

С чашка в ръка Борислав Михайлов дебютира на мач от „А” група през сезона...

Пиле, пиле, можеш ли да си направи по-тъп пи ар? Боби, Боби, можеш ли да убедиш някога, че нямаш много конкретни пристрастия в българския футбол?

Снимки и телевизионни кадри показаха рязането на лентата на най-великата трибуна у нас.

Очевидно е с национално значение, след като премиерът долетя с военен хеликоптер и още министри.

Боби Михайлов сияеше от щастие. Никой не спомена нито прическата му, нито майка му, нито сина му. На терена – футболен спектакъл, любимият отбор на футболната и държавната власт стана шампион за четвърти път поред.

Това не е сарказъм. Бойко Борисов неведнъж е казвал, че е фен на Лудогорец. И няма нищо лошо. Снимките показваха как Боби си отпийва от чашата, обяснявайки тънкостите на играта на Лиляна Павлова. Въобще всичко е страхотно!

Хайде стига! Футболът ни е огнище, от което скоро ще остане само пепелта.

Боби Михайлов дали ще отиде при откриването на новия сектор „А” на стадион „Георги Аспарухов”.

Та Левски е родният му клуб. Боби беше ли на един от най-хубавите мачове за пролетта Левски – Лудогорец, в който неговият (бивш на сърцето) тим спечели с 1:0 и се класира на финал?

Като президент на БФС Боби отиде ли да види как изнемогвайки ЦСКА е направил своя сектор „Г” миналата година и как биеше наред всеки?

Боби отиде ли да види някое от вечните дербита? Взе ли адекватно отношение по ситуацията с лицензите?

За какво отговоря всъщност Михайлов в българския футбол?

Наслушали сме се за условията на националния отбор. Не ги отричаме, особено след като сме тръгнали на пета за Евро 2016.

С появата си на стадиона в Разград Михайлов окончателно се полялизира. Мразен е от цяла България. Вероятно с изключение на Разград.

След седмица-две ЦСКА няма да вземе лиценз. А Боби не трябва да се учудва, ако пред сградата му на ул. „Иван Асен II” се съберат момчета, скандирайки „Моооци, Моооци”.

Ще са добронамерени, ще го поздравят за трибуната. Сигурно ще носят и камъни в ръце. Не за друго – за подарък на Боби, да се стартира и следващата трибуна в Разград, която вече ще носи неговото име.

Михайлов е виновен! Дори с компромисите, които е правил за ЦСКА. Защото не искаше да се заяжда с „Титан”, а дълговете, които са хванали „червените” в мъртва хватка, са точно от тях. Но очевидно и Михайлов, и държавата позволиха на сметопочистващата фирма да ръководи, без да плаща. Така че спокойно могат да бъдат наречени съучастници.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията