"Златните пантофки" на големия Джон Чарлс

Италия полудя по специалните футболни обувки с бранд на Интер, Милан и Юве

Sportinglife
Sportinglife 08:50 ч., 27 Авг 2016
0
1852

Малцина футболисти ще видите през сезона с тези бутикови и уникални обувки на терена. Продават се онлайн за около 170 долара и всеки запалянко може да си ги купи, но имат по-скоро колекционерска стойност.

Други са хитовите футболни обувки на сезона, вече дело на най-касовите и големи брандове. Там не търсете романтика, важно е да има продажби и оборот.

"Това е крак, а не обувка", казват Кристиано Роналдо, Марио Гьотце и още звезди, докато представят Nike Magista 2 - новото чудо на американския концерн.

Това е нещо само за футбол, като е толкова високо, че покрива и глезена - едно от най-деликатните места на играча в наши дни, особено при динамиката и здравите единоборства на съвременния футбол.

В задната част на "якичката" за глезена тя е скъсена, за да не дразни мускула на прасеца, а да пази само ахилесовото сухожилие. Цената на това чудо на обувната архитектура е 300 долара и е №2 като стойност за сезона.

Отстъпва само на друга обувка на Nike - NJR x Jordan Hypervenom (долу).

Ще рече - колаборация между Неймар и Майкъл Джордан. Футболна обувка, повлияна от баскетболни аргументи.

 

Защо е избран бразилецът? През 2014-а при преподписването на договора му с марката, хората на Nike забелязват, че той носи много шапки с марката Air Jordan, без това да е част от задълженията му като рекламно лице. И го питат за това.

Оказва се, че Неймар е луд по номер 23, най-великия баскетболист, стрелял някога по кошовете. Което веднага запалва всички за идеята за общ бранд на двамата.

На обувката е извезан №10 по желание на Неймар, въпреки че в Барселона той играе с 11 (докато е жив и здрав Лео Меси...).

Но в бразилския екип е с десетката и го смята за Своя номер.

Ценовата категория тук е най-висока - 325-340 долара, зависи от цветовете.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията