Класически екипи за новия сезон в Англия

Грандовете са далеч зад Борнемут, Уест Бромич и Съндърланд

Sportinglife
Sportinglife 11:50 ч., 25 Юли 2016
0
1277

5. Ливърпул (за гостуване)

Напоследък New Balance удря в десетката с някои класически изпълнения, а този черен динозавър е идеален пример. Оказва се, че фланелката е препратка към корицата на програмката от финала за Купата на европейските шампиони от 1977-а, когато Ливърпул взима трофея за първи път.

6. Мидълзбро (за гостуване)

Доста добра идея - тъмносиньото никога не е био приоритетен цвят в този клуб, но изпълнението е съвсем приятно. Трицветната ивица през гърдите - в три светли краски на синьото, дава още по-интересен вид на екипа, без да го прави кичозен.

7. Лестър (за домакинство)

Шампионско синьо! Кралско синьо! Благодарение на здравомислещите хора в Puma екипът почти не е променен, а дори изглежда и още по-изчистен от миналогодишния.

8. Уест Хем (за гостуване)

Вишненочервеното, морско синьо, а всичко това върху белия фон на фланелката, която ще стане класика за феновете в Лондон. Изобщо - гостуващите екипи за сезона се очертават огромен хит за запалянковците на почти всеки клуб.

9. Суонси (домакински)

Без никакви глупости и търсене на излишна оригиналност, Суонси посяга към абсолютната класика. Бяло, с ретро яка, като целостта на тази бяла прелест е нарушена само от емблемата и спонсорското лого. Благодарим, Joma!

10. Евертън (за гостуване)

Тъмносиньо на ръба на черното - отново. Но съвсем изчистен дизайн от Umbro, гарниран с по една оранжева ивица около врата и в края на ръкавите. Елегантна и малка, но достатъчна, за да даде още повече стил на екипа.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията