Ел Класико - виолетовото дерби

Барса и Реал представиха новите си екипи за гостуване в един ден. Почти еднакви са

Sportinglife
Sportinglife 12:55 ч., 16 Юли 2016
0
768
Twitter

Виолетовото дерби.

Така се забавляват феновете в социалните мрежи, след като в един и същ ден Барселона и Реал показаха фланелките си за гостуване за новия сезон.

"Дизайнът е в съответствие с традицията на Барса да гостува в цветове, които шокират и вълнуват феновете - написа официалният сайт на каталунците. - Освен това цветът преплита титулярните краски - синьо и червено, по един страхотен начин."

"Кралско пурпурно, за първи път от 2010-2011", анонсира порталът на Реал.

И двата екипа са виолетови, в различни отенъци!

Разбира се, различията са видни с просто око - производителите на първо място, като този на Барса е от Nike, а на Реал - от Adidas. Традиционните три ленти на рамото седят на фланелката на Мадрид (бели), докато тази на Барса е почти напълно изчистена, с изключение на тъмна ивица от рамото до лакътя (до края на ръкава при екипа с дълъг ръкав).

Но все пак се получи ефектно и леко смешно - с няколко часа разлика двата най-големи съперника в европейския футбол показаха сходно усещане за дизайн и цветове.

Същевременно програмата за новия сезон в Примера е готова и определи датите за двата сблъсъка в Ел Класико.

В първия уикенд на декември (4 или 5) Барса приема Реал, а дуелът в Мадрид на шампиона на Европа с испанския първенец е на 23 април.

Каталунците имат по-труден старт в Лигата, като гостуват на Атлетик в Билбао и на Селта, както и приемат Атлетико в първите 8 кръга.

Реал е домакин на Селта и Виляреал за същия период, а най-трудно изглежда гостуването на старта срещу Реал Сосиедад.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията