В Берое недоволни от равенство срещу Лудогорец

Старозагорци чакат нов нападател

Sportinglife
Sportinglife 09:10 ч., 13 Сеп 2015
0
115
Lap.bg

Треньорският щаб и играчите на Берое останаха разочаровани от равенството 0:0 срещу шампиона Лудогорец в среща от VІІІ кръг на А група. На собствения си стадион старозагорци изиграха най-силния си мач от началото на сезона, изпуснаха един куп чисти положения, удариха три греди и се задоволиха само с точка.

Двубоят ще се запомни и с червения картон на капитана на Лудогорец Светослав Дяков. Националът бе пожален веднъж от главния съдия Таско Тасков, но при поредното нарушение в 41-та минута получи втори жълт картон и остави отбора си с 10 души на игрището.

В негово отсъствие шампионите не създадоха нито едно чисто положение и оставиха вратарят на старозагорци Благой Макенджиев без работа. В същото време стражът на Лудогорец Милан Борян се налагаше често да спасява тима си след поредната добра атака на домакините.

„С оглед на развоя на мача определено изпуснахме трите точки и трябва да съжаляваме, въпреки че и равенството е добър резултат”, заяви капитанът на Берое Иво Иванов пред клубния сайт.

„Играхме добре, но се надявам да имаме още по-силни мачове. Жалко, че не успяхме да победим. Късметът не бе на наша страна. Имахме доста положения, но може би класата не ни достигна, за да отбележим”, призна Спас Делев.

„Трябва да съжаляваме, че не спечелихме три точки. Нямахме късмет пред гола”, лаконичен бе халфът на домакините Том.

„Мисля, че ние трябва повече да съжаляваме, че не спечелихме този мач с оглед на положенията, които имахме не само второто полувреме, а и първото въобще. Това не е толкова важно за нас, но срещу такъв отбор да създадем толкова много положения, мисля, че добре си изиграхме мача. За съжаление не реализирахме. Дори още когато бяхме 11 срещу 11 нямаше положения или поне аз не видях чисти такива. Може би Монтана имаха тук едно или две много по-чисти положения отколкото Лудогорец, така че концентрацията беше на ниво днес

Може би от психологическа гледна точка, щеше да бъде добре Стивън Петков да реализира положението си. Между другото той го изигра доста добре с главата си. Щеше да бъде много добре за това младо момче и самочувствието му”, обясни наставникът на старозагорци Петър Хубчев.

„Берое стояха по-добре на терена, нормално, те играха с човек повече в голям период от време. С доста голяма доза късмет запазихме точката. Мисията беше да не допускаме грешки отзад, знаехме, че ще центрират в нашето наказателно поле. Имахме едно положение, но не успяхме да го реализираме.

"В първите 10-ина минути стояхме добре, след това играчите правят нещата, които са свикнали да правят. Ще трябва да изкореня някои неща, искам скорост в атаката, не искам да има футболисти да играят със 6-7 докосвания. Не искам да виждам селски футбол”, категоричен бе треньорът на Лудогорец Едуард Ераносян.

 

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията