Право в целта с Жаклин Михайлов: Циклонален вихър около Щутгарт

Прогнози за петък, 21 октомври, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 14:35 ч., 21 Окт 2016
0
426
GETTY IMAGES

И играта е като футболните мачове. Както казват футболистите трудно се играе срещу тегав противник на крива поляна пред душманска публика. Гледаш да убиеш два часа, да спечелиш трите точки и бегом към душовете. Но има и дни в които си на „Емирейтс“ и ти иде на литнеш. Е , такъв ден е днес. Само да не завърши 0-6!

Всичко опира дотам, че футболния уикенд си е класиката, а това което е в програмата от вторник до четвъртък винаги ще остане добавка. А класикът обича класическите неща.

За начало в кафявия сектор при големите тв мачове тази вечер. Надявам се Монако да са се съживили от руския студ и да отстояват първото си място в Лига 1 с достойнство. По нищо не изглежда, че има някакви облаци над единицата им срещу Монпелие при това на 1,70 в ЕФБЕТ. Единствено сянка идва от факта, че имаха малко време за възстановяване. Но, това може ли да е проблем пред високо летящ отбор.

Много лош старт на Хамбургер в Бундеслигата. Без победа в седем мача, смениха треньора и пак същата. Пускат много голове, рядко вкарват. Днес излизат с огромно желание срещу Айнтрахт Франкфурт, но това им е традиционно неудобен съперник. Нещо ми се струва, че и хиксът ще е добър за северния гранд. Х2 на 1,60 в ЕФБЕТ е моята препоръка. И никакви такива от сорта, време е Хамбургер да бие.

Силно си заслужава да се търси 2 на Екселсиор – Цволе в Холандия. Щеще да е по-сладко ако коефициентът е по-висок да кажем над 4. Но пазара дава само 3,10 в ЕФБЕТ и това ми намалява ентусиазма значително. Има традиция за много голове в двубоите между двата съперника, но това е Холандия с черен печат за влизане и излизане.

В Испания не тръгнаха нещата добре нито за Бетис, нито за Осасуна. Добре е, че днес имат 3 точки за делене и поне единият ще прибави актив. Най-вероятния знак за мен обаче е под 2,5 гола за 1,70. И задължително с малък стек Х за 3,30 в ЕФБЕТ. Започвам „мартингейл“ след нещастно загубения хикс вчера на Краснодар – Шалке. С тройно или нищо!

Отиваме в Австрия, Ерстедивизе. Там винаги се набива на очи Лиферинг. Повечето пъти с голова линия. Сега обаче има нещо по интересно. Лиферинг загуби в междинния кръг и то у дома. Сещам се за упорития отказ на този на практика дублиращ тим на Залцбург да влиза в по-горна дивизия. Сега са начело с 5 точки аванс и дали пък не настъпва моментът колоната да ги прибере? Това е трудна и необоснована достатъчно прогноза, но имаме и съчетание с традиция. Капфенберг няма равенство у дома с Лиферинг.

Всичко е на двете крайности. 1,50 за гол/гол в ЕФБЕТ и който иска да опита 1 на 3,30 в ЕФБЕТ.

Втора Австрия е залепена за Втора Франция. И отново да припомня на всички желаещи – време е за атака на хиксовете. Минаха три кръга с малко такива, ще е грехота да не налетим с цялата си въздушна мощ върху Алепо. Последният кръг имаше само 2 хикса от 10 мача. Естествено днес комбинация от 3 и 4 от 8.

Няма да ги изреждам, да не губя място. Само още един щрих към същото първенство, когато не е Х, мача завършва с един гол разлика. Тези, които им се занимава с по-фина настройка могат да си намерят хубави знаци във фиша. Някой ден и аз ще го направя. Обичам тънките работи.

Отивам смело към българското първенство. Голям кеф, Локомотив Пловдив срещу Дунав, два тима, които играят занимателен футбол.

Най-важната новина е, че Локомотив Пловдив остана без треньор. А в такива случаи отборите не падат. 1,90 за 1 е моята пристрастна прогноза. Иначе предвид неочаквано добрата игра на Дунав и рехавите защити ми се струва, че е нормално да има голове – над 2,5 за 2,05 в ЕФБЕТ. Това не трябва да се изпуска в никакъв случай. Удрям щампа – голям знак за деня. Другият мач го пропускам всякак, и за играене, и за гледане.

И бавно, и полека стигнахме до големия мач днес. Втора Бундеслига, Щутгарт – Мюнхен 1860, пиленцата пристигнаха. В моите очи рядко се провалям класически независимо от мнението на традиционните критици в нета. Но с Щутгарт се провалих тотално преди седмица.

Сега за да измия срама давам злобна, гадна единица хендикап на 2,50 в ЕФБЕТ. Който прецени, че емоцията ме е завладяла, може да остане на 1 за 1,61 в ЕФБЕТ. Но аз дори ще отида и на двойния хендикап в този случай. Щутгарт ще бие днес, това е вън от съмнение.

Още една ексклузивна оферта в приключващото първенство на Ирландия. Гелауей-Лонгфорд над 2,5 гола базисно на 1,75 в ЕФБЕТ. След това да се прескочи четворката и направо на петица и шестица. На голове виждам Шамрок –Брей 2,15 за над 2,5 гола в ЕФБЕТ.

Завършвам по възходяща. Норвегия, Викинг – Алезунд 2 на 4,30 в ЕФБЕТ. Гостите се събудиха в последния месец и бият наред. В Швеция Хефле се разкарваха в последните мачове и срещу Сундсвал тази традиция смятам да продължи над 2,5 гола за 1,70 в ЕФБЕТ.

И какъв последен ред – ОАЕ, Итихад – Джазира 2 на 1,45 в ЕФБЕТ. В капан съм, не мога да дам нищо като голове и победа на любимата Джазира. Да се спрем на Джазира 3 + гола в мача за 2,10 в ЕФБЕТ. Побързайте за шоуто, стартираме в 16,00 часа точно в ОАЕ.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията