Право в целта с Жаклин Михайлов: Лига Европа и небраното лозе

Прогнозите за четвъртък, 20 октомври, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 13:50 ч., 20 Окт 2016
0
668
GETTY IMAGES

Неприятно, но факт. Отново на старт е Лига Европа, най-заплетеният ребус за решаване в света на спортните залози. В такива случаи най-важен е подходът. Умерен и рационален, без изхвърляния и търсене на прекомерно удоволствие.

Моят подход за днес е да открия три мача на които може да се залага при относителна сигурност. Те пък станаха цели четири. Все пак общия брой е 24 и все трябва да има четири на които да се разчита в по-голяма степен.

Кастингът отся следните кандидати – Шахтьор – Гент 1 на 1,44 в ЕФБЕТ, Олимпиакос – Астана 1 на 1,40 в ЕФБЕТ, Фейенорд – Зоря 1 за 1,65 в ЕФБЕТ, Сент Етиен – Габала 1 на 1,40 в ЕФБЕТ. Тези четири двубоя получиха максимален брой точки за сигурност. Конкретната препоръка е права колонка на около 4,00 коефициент.

Като концепция не издържа на критика, но има и такива дни. Олимпиакос води по точки, Фейенорд евентуално е слабото място. По-различни причини по-ниско в подреждането останаха Манчестър Юнайтед – Фенербахче, Рома- Аустрия, Пилзен – Астра и Дъндолк – Зенит на резонни знаци.

Открих някои малки пукнатини, които не са сериозни, но ме притесняват. Но който тръгне да ги играе, ще го направи с достатъчно сериозни аргументи.

Няма да влизам в излишни обяснения, знаците са прекалено ясни и естествено съдържат съответния риск. Сега при по-завързаните неща. Краснодар – Шалке Х на 3,50 в ЕФБЕТ. Това са фаворитите досега в групата, равенството ги оставя в непроменена позиция.

Основната причина за този хикс обаче е неговата повдигнатост. Малко е като бика и червения плащ, след като дразнителя е налице трябва да бъде атакуван.

Манчестър Юнайтед – Фенербахче под 2,5 гола за 1,95 в ЕФБЕТ. При Мауриньо голови спектакли няма как да се очакват.

Интер – Саутхемптън 1 на 2,40 в ЕФБЕТ. След две загуби Интер като всеки голям отбор трябва да бие. Не че този турнир ги интересува особено, но в този мач на карта са заложени и други неща. Като съдбата на треньора например.

Майнц – Андерлехт сигурно над 2,5 гола за 1,75 в ЕФБЕТ и основание за повече голове – над 3,5 за 2,80 в ЕФБЕТ.

Малко постно досега! Ето ги и красивите неща за деня.

Франческо Тоти да вкара гол на 2,00 в ЕФБЕТ. Интер – Саутхемптън над 12,5 корнера за 3,05 в ЕФБЕТ. Малко високи коефициенти там където са възможни.

Залцбург – Ница 2 на 3,80 в ЕФБЕТ. Рапид Виена – Сасуоло 2 на 3,70 в ЕФБЕТ. Стяуа – Цюрих 2 на 4,80 в ЕФБЕТ. Селта – Аякс 2 на 3,80 в ЕФБЕТ.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията