Право в целта с Жаклин Михайлов: Поредна футболна драма на „Камп Ноу“

Прогнозите за сряда, 19 октомври, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 14:20 ч., 19 Окт 2016
0
544
GETTY IMAGES

Не мога да не се похваля пред най-добрите си приятели, моите читатели.

Все пак сме вече 10 месеца заедно и сме скрепили своята дружба не с кръв и пот, а със сълзи. 9 от 10 вчера си е върхово постижение дори за корифей на залозите като мен. Спах усмихнат!

Всеки ден не е Великден и е ясно, че трудно ще удържа високите позиции. Но ще опитам, пък може и наистина да съм станал магьосника Мерлин. Тръгвам смело с българския мач тази вечер. Изчистил съм всякакви романтични желания в двете посоки.

Не играем на изпълнение на желания, а с пари. При това положение най-доброто, което успях да изстискам от този мач е Арсенал – Лудогорец 1 и двата тима да вкарат на 2,70 в ЕФБЕТ. По-рисково и по ниско като печалба,линия първо полувреме над 1,5 гола за 2,00 в ЕФБЕТ.

Вторият ми сигурен избор е Ростов – Атлетико в три вариации под 2,5 за 1,75 в ЕФБЕТ, победа за гостите и под 2,50 за 2,70 в ЕФБЕТ и най-крайнотоАтлетикода бие с един гол разлика за 3,15 в ЕФБЕТ. То като е с гол разлика почти сигурно ще е 0-1. Другият двубой в групата не ми е съвсем по сърце, но за участието Байерн – ПСВ 1 първо полувреме на 1,60 в ЕФБЕТ.

Естествено големия мач днес е между Барселона и Манчестър Сити и тук прогнозата е да не бъде отбелязан гол до 23 –а минута за 1,90 в ЕФБЕТ. Все пак Пеп трябва да има някаква рецепта как да спре собственото си перпетуммобиле. Иначе крайната опция за мача е гол/гол на 1,55 в ЕФБЕТ. И още един голям за мен избор.

В Глазгоу изключвам всичко друго освен победа за Селтик. Тя е достатъчно добра на 2,88 в ЕФБЕТ. Но има и нещо още по-велико 1 и над 2,5 гола в мача за 4,05 в ЕФБЕТ. Това е без съмнение най-доброто за днес. Селтик срещу Борусия М.

Пропускам доста мачове в ШЛ, защото не открих добрите опции за тях. А и нямам такова задължение непременно да посоча прогноза. Но ето каква прогноза имам, която е в сферата на сигурната банкова лихва – Сигма – Зноймо в Чехия на 1,45 в ЕФБЕТ. За два часа 45 процента лихва никак не е зле. Или пак фалит като на КТБ…..

Днес тематичния раздел включва любима за мен дестинация. И използвам възможността да блесна с познания. Често играя португалската Сегунда и заради добрата програма. Днес между 18 и 21 часа няма как да не се зацепиш за португалски мач, дори и да си в метрото.

И така няколко генерални виждания за всеки от избраните мачове. Те са седем на брой.

Ковиля –Визела Х2 на 1,80 в ЕФБЕТ, Фреамунде – Спортинг Б Х2 на 1,70, Гимараеш – Фафе Х2 на 1,60, Лешоеш – Брага х2 на 1,65, може на сингъл може на комбинация от 3 и 4 от 4. Тези четири мача на прав хикс плюс Паняфиел – Жил Висенте Х на комбинация от тройки и пожелание четворки.

Възлов знак – Оляненсе – Авеш над 2,5 гола за 2,10 в ЕФБЕТ. И още един мач в този десен Портимоненсе – Бенфика Б над 2,5 гола и гол/гол за 2,15 в ЕФБЕТ.

Голямата Бенфика я пропуснах стратегически, но малката няма как да не я играя.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията