Право в целта с Жаклин Михайлов: В царството на резона

Прогнозите за 18 октомври, вторник, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 13:10 ч., 18 Окт 2016
0
660
GETTY IMAGES

Бърз преход от клубните първенства към европейските клубни съперничества.

Ден за големи мачове в Европа. Но преди да хвана бика за рогата, имам и няколко изненади.

Два избора за днес. Първият в Австрия, втора дивизия ЛАСК- Нойщад. На първо четене подценени шансове на гостите и супер фаворизирани домакини. Едно е сигурно, в такъв мач трудно ще се стигне до хикс. Но голямата игра е за гол/гол на 1,90 в ЕФБЕТ.

Аргументите са изключително рационални, Нойщад е в серия от 25 мача в които винаги е вкарвал поне един гол като гост. ЛАСК естествено ще вкарат, коефициента неочаквано е надценен и трябва да се играе.

Вторият знак анти ШЛ е Бирмингам – Родъръм. Ето един случай в който всяко правило си има изключение, влиза в сила. Рядко по какъвто и да е повод влизам в ниските английски нива, а и високото хич не ми е любимо. Сега обаче съм решен да го сторя при това рисково на резон.

Бирмингам – Родъръм 1 с над 2,5 гола в мача за 2,15 в ЕФБЕТ.

След двата суперизбора се насочвам към осмицата от срещи в ШЛ. Всъщност седморка, защото Реал – Легия не попада в прегледа на печата. По ред на номерата.

На студа в Москва ЦСКА-Монако. Необосновано висока двойка на 2,95 за Монако. Така да се каже подканящо за игра. От тези два поредни мача с ЦСКА, Монако ще търси класиране напред. Затова изборът е 2 ДНБ на 2,25в ЕФБЕТ. За колонката Х2 на 1,50 в ЕФБЕТ.

Другият двубой в групата е кървав – Леверкузен – Тотнъм също с надценени домакински показатели. Истината е ,че Тотнъм са почти невъзможен отбор за побеждаване, особено като гости. Личният ми избор е под 3,5 гола за 1,40 в ЕФБЕТ, но и Х2 за 1,66 е напълно в резона, който гоня днес.

Основен избор на Реал Мадрид – Легия е под 3,5 картона за 1,90 в ЕФБЕТ. Сценарият е бързи голове и липса на интрига, което пък означава малко картони. Още по-силна прогноза брой точки от картони под 15 за 6,00 в ЕФБЕТ.

Ето го и шедьовърът за тази вечер - Реал да води до 10-а минута за 2,95 в ЕФБЕТ. Силно се надявам да се получи, обичам новите неща да завършват с успех. Ще дам и аргумент 6 минути трябваха на Дортмунд да вкара гол на Легия като гост.

Вторият мач в групата е по-сериозен. Спортинг- Дортмунд, изборът ми е домакините да не загубят мача. 1,70 за 1Х в ЕФБЕТ. Една от сериозните опции за хикс тази вечер.

Идва ред и на резонните знаци.

В Загреб нищо друго освен 2 за Севиля срещу Динамо. Друго просто не се вижда – 1,57 в ЕФБЕТ. И също двойка за Ювентус срещу Лион във Франция. Факт е, че французите винаги се борят като лъвове срещу италианци, но този път разликата в класите е колосална. 1,75 за 2 в ЕФБЕТ.

И последната група. Лестър срещу Копенхаген, с цялото ми уважение към датчаните ще им дойде в повече да не загубят три поредни мача в лигата. Все пак те не са Реал или Байерн! От друга страна доколкото виждам, Лестър отписа защитата на титлата и ШЛ е чудесна възможност за лисиците да се изявяват успешно.

Пълният актив от точки след трите мача ще ги накара да се чувстват горди. 2,05 за 1 в ЕФБЕТ.

И най-сигурният и твърд като скала мач в програмата. Брюж-Порто 2 на 1,76 в ЕФБЕТ. Истината е, че точно на такива мачове стават големите изненади, но този път не мога да предвидя развой извън резона. Порто надигра и Копенхаген, и Лестър като гост и е крайно време да вземе своето в един мач.

При 0-3 и 0-4 в първите два мача плюс огромни кадрови проблеми, не виждам как Брюж може да се противопостави на драконите. Все пак смятам Порто за сериозен клуб. Затова трябва след този и следващия мач да са със 7 точки актив.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията