Право в целта с Жаклин Михайлов: Голямото завръщане на седморката

Прогнозите за неделя, 16 октомври, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 14:40 ч., 16 Окт 2016
0
507

Доста време мина откакто се отказах от неделната великолепна седморка, но не щещ ли по екраните си появи римейк на самия филм. И си викам, защо пък да не опитаме пак с този култов сюжет. Пук, пак, може и напук….

И така седем мача, седем екранни герои. Кой ще оцелее и кой ще умре в последния момент? Започвам със супер нелюбимото първенство на Австрия, което е поставено от мен в черния списък до това на Холандия.

Последният в таблицата Матерсбург приема най-криминалния като резултати отбор в Европа Аустрия. Не се замислям и давам твърдо 2 за 1,85 в ЕФБЕТ. Както винаги съпътстващата алтернатива е гол/гол, в случая на 1,65.

Много по-късно, по късни доби в Бразилия Фигерейнсе – Палмейраси тук 2 на 1,95 в ЕФБЕТ. Ще дам и много силни аргументи. Палмейрас загуби две точки през седмицата и титлата леко се приплъзна. Няма как това да стане тенденция. Днес по някакъв начин зелено-белите ще бият, макар и противникът също да е на зор за точки.

В Румъния Стяуа – Газ Метан  азиатска линия +1,25  за  1,75 в ЕФБЕТ. Използвам възможността да направя демонстрация на познанията си по азиатски линии. Иначе на прост български това е победа на Стяуа до 2 гола и всичко останало в мача. Румънската секция доложи, че гостите са достатъчно силни за да затруднят максимално шампионите.

Следващият мач си е мой, но с охота ви го предоставям. Друго необичано първенство – Франция, Сент Етиен – Дижон 1  на 1,72 в ЕФБЕТ. Не казвам, че е най-сигурният мач, който някога съм избирал, но го виждам право в целта. Сент Етиен са сериозен домакин а тук имаме и статистика.

Много шарено и много привлекателно е днес.

В Норвегия откривам нещо изключително Волеренга – Стабек Х2  на 1,95 в ЕФБЕТ. Гостите правят героизъм в мирно време. В зоната на изпадащите са, а нямат загуба навън от 5 месеца в осем поредни мача. Уникална серия на Стабек и затова им се доверявам напълно.

Изцяло на симпатия в седморката попада един любим отбор. Арсенал – Краснодар  2 на 1,85 в ЕФБЕТ. Толкова бял хляб сме яли от Краснодар, че няма как да ги пропусна днес.  И сега те са абсолютни фаворити в мача а коефициента никак не е лош.

И последният мач, вече извън моя обсег, просто на парични линии.

Чикаго – Ню Инглънд 2 на 2,50 в ЕФБЕТ. Този мач от сутринта води убедително паричния поток, много пари за двойката на Ню Йънгланд, а тези неща понякога са от значение. Вече тръгна и дропът надолу.

И за да не съм съвсем постен предлагам и силна колонка.

Хайдук – РХК Сплит 1 на 1,25, Цървена звезда – Чукарички 1 на 1,40, Спарта – Ихлава 1 на 1,20 и АИК- Йостерсунд 1 на 1,40 в ЕФБЕТ. 2,50 – 2,60 общо в ЕФБЕТ. Иначе големия мач днес безспорно е Малмьо – Норчьопинг, в повечето случаи такива напечени двубои отиват на гол/гол.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията