Право в целта с Жаклин Михайлов: НОМИНАЦИЯ ...

Прогнозите за понеделник, 3 октомври, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 13:05 ч., 03 Окт 2016
0
277
GETTY IMAGES

Това е думата на тази седмица. Но не заради глупавите наши предрешени събития, а заради това, което се случва всяка година по това време в Скандинавия.

За да съм в крак с времето днес ще направя своите футболни номинации. Ще взема щипка статистика, естествено съчетана с малко интуиция, черно пиперче за късмет, за да се получи неочаквано добра комбинация, пардон номинация...

Навлизаме в седмицата, в която футболния календар е почти празен откъм футболни събития. Старт с Втора Бундеслига на Германия, където Щутгарт приема Гройтер Фюрт.

Прогноза 1 на 1,73 в ЕФБЕТ. Ядрото от футболисти при домакините от миналия сезон се запази и тимът започва да навлиза във форма. Щутгарт победи неубедителния лидер Айнтрахт Брауншвайг при последната си среща пред своите фенове.

По-смелите от вас могат да направят играта си по-интересна, като към знак 1 прибавят и опцията гол/гол. Коефициентът рязко се вдига до 2,85 в ЕФБЕТ.

Преминаваме към нещо изискано и френско - Лига 2. Льо Авър – Сошо гол/гол за 2.05 в ЕФБЕТ.

Домакините най-после спряха серията си от 7 мача без победа в последния кръг. Сошо пък няма загуба от старта на шампионата, но има доста равенства. Вариантът Х тук също е удачен на 3,05 в ЕФБЕТ. Сошо играе по-отворено в гостуванията си, като 3 от 4-те им мача бяха Г/Г. Льо Авър има доста колебливи изяви в отбрана, но пък в предни позиции разполага с доказан реализатор като Дюхамел. Неизползваният често над 1,5 гола също е добър вариант на 1,50 в ЕФБЕТ.

Следващата спирка е Серия Б на Италия, а тук залогът е Карпи – Пиза 1 комбинирано с под 2,5 гола на 2,85 в ЕФБЕТ.

В мачовете на гостите трудно могат да се видят попадения – в общо 6 срещи са отбелязани средно по 1 гол на мач. Карпи ще се бори да се завърне в елита и има средствата и футболистите, които да постигнат тази цел. Опитът е на страната на домакините, и в случая ще си каже думата.

Вече сме в Норвегия и второто ниво на техния футбол – Ул Киса – Кристиансунд над 2,5 гола за 1,75 в ЕФБЕТ.

Отбор от дъното срещу лидера. Усещането е, че домакините ще затруднят водача в класирането. Ул Киса няма загуба като домакин от месец май и записа 7 победи и 2 равенства от 9 мача в този период.

А и в Норвегия отборите от дъното трудно са побеждавани в края на сезона. Затова и смятам, че над 2,5 гола е чудесна опция, като се има предвид и статистиката за двубоите между тях.

Мимоходом минаваме през Швейцария и тамошната втора дивизия. Вил – Шафхаузен 1 за 1,70 в ЕФБЕТ.

Гостите са в лоша форма и имат 1 точка в актива си от последните 5 мача, в които допуснаха 11 гола. Вил пък нареди 4 успеха в най-скорошните си 5 срещи, при това победи някои от сериозните тимове в дивизията. Не мисля, че ще срещнат затруднения срещу обезверения отбор на Шафхаузен.

Малко южноамерикански страсти за настроение . Атлетико Тукуман – Уракан 1 за 2.15 в ЕФБЕТ.

Домакините разчитат само и единствено на мачовете у дома да печелят своите точки и трябва да кажем, че се справят много добре. През изминалата кампания записаха доста победи като домакин. Уракан пък все още няма победа в първите 4 кръга, а миналия сезон загуби тук.

Преминаваме към меката на футбола - Бразилия. Санта Круз – Палмейрас 2 на 2,20 в ЕФБЕТ. Това е и изборът ми на деня. Палмейрас има възможност да дръпне с 3 точки на върха. Санта Круз стартира добре кампанията си след сензационната промоция, но в последно време е в лоша серия. Почти сигурно домакините ще се върнат във второто ниво на бразилския футбол. Разликата в класите е огромна, затова знак 2 изглежда повече от отличен вариант.

В другата среща от бразилското първенство Коритиба – Америка Минейро гол/гол на 2,20 в ЕФБЕТ.

Завършвам и с един хокей от руската лига. Барис Астана – Нефтехимик 1 за 1,90 в ЕФБЕТ. Този залог е без продължения, но за застраховка може и да се пробва включително продължения на 1,55 в ЕФБЕТ. Барис наскоро смени треньора и има подобрения във формата им, дори победи ЦСКА като домакин с 4:0. Казахстанският тим разполага и с много добър вратар в лицето на Карлсон.

Според мен няма да срещнат затруднения в този двубой.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията