Право в целта с Жаклин Михайлов: Тези е крайно време да бият

Прогнозите за деня на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 13:15 ч., 01 Окт 2016
0
370
GETTY IMAGES

Какво стана, великият голмайстор излезе прав – няма нищо сигурно между два отбора съседи в средата на таблицата. Доказа се, че не си заслужава риска, доказателството вчера – гол в последната секунда и отлетя уникалната ми прогноза за победа с един гол на Остенде. Тук отварям важна скоба – най-гадното време за залози е в този преходен период от лято към есен. Само един факт – отпадна категорично дългогодишната мантра, че дузпата е сигурен гол. Новото поколение футболисти явно не е тренирано да вкарва дузпи. А ние играчите сме убити от тази нова тенденция.

Възползвам се от случая да заостря вниманието към един основен подход в залагането, наречен „Тези е крайно време да бият“.

За начало подбирам няколко такива мача. Уест Хем – Мидълзбро, никой не очакваше толкова лош старт на „чуковете“, които отидоха на двойно по-голям стадион. И правят всичко възможно да отчаят своите привърженици. Трета поредна загуба у дома изглежда невъзможна. 1 на 2,20 в ЕФБЕТ, рискът е ясен, но следваме принципа – „Тези е крайно време да бият“.

Във Франция 4 поредни загуби на Лил, това изглежда прекалено. Сега домакинството е срещу Нанси – 1 за 1,90 в ЕФБЕТ. Шанс за Лил в мач с предпоследния да минат поне едно място нагоре. В Германия акцентът е за Шалке 04, но те играят в неделя, затова днес Инголщад – Хофенхайм 1 на 2,15 в ЕФБЕТ. Инголщад не са толкова лоши, а имат само една точка, Хофенфайм пък нямат загуба в пет мача. Защо нулите да не се променят още днес.

И в Испания симпатичния бояк тим на Гранада изяде няколко брадви от началото на сезона. Време е да тенденцията да се пречупи 1 срещу Леганес на 2,50 в ЕФБЕТ , с едно уточнение. Това е твърде ранен мач, така че може и да се изпусне.

Сега по-сериозни неща. Миналата седмица в събота имах една вълнуващ дълъг мач от 360 минути. Късмет и съвпадение бе, че бе възможно почти по едно и също време да се хванат най-големите клубове в света. И те не ни подведоха. Да видим тази събота какво колонка може да изскочи. За начало Севиля – Алавес 1 на 1,50 в ЕФБЕТ. Някак не допускам, че Севиля на Сампаоли ще се отпусне дори за миг. Вече между другото мина страхотната селекция на андалузци. Насри, Сиригу Бен Ядер, Киотаке са част от новите звезди.

Севиля се готви за нещо голямо като например влизане в челната тройка и дори поглеждане към първото място. Грешки като тази с Алавес, са изключени, а баските вече хвърлиха една бомба на „КампНоу“. Не могат да го правят всеки път, нямат тази класа.

Хъл Сити – Челси 2 на 1,50. Домакините имат огромни кадрови проблеми. Челси направи две поредни загуби, но това стана срещу Арсенал и Ливърпул, никога не са губили дори точка от Хъл. Така, че двойката изглежда напълно непоклатима. В Германия Байерн – Кьолн 1 на 1,20 в ЕФБЕТ. Двата съперника не са били скоро толкова близо в класирането, но това не означава, че са близки като класа. Единицата е вън от съмнение, въпросът е с колко гола ще бие Байерн. Четвъртия мач на ваша отговорност е ПСЖ – Бордо 1 на 1,30 в ЕФБЕТ.

След видяното в София съм по-спокоен за ПСЖ, но все пак съмненията не са отпаднали съвсем. Бордо не са толкова слаби колкото Лудогорец! Но това 1,25 лесно го компенсирам със стопроцентовата победа на Кайрат над Ордабаси в Казахстан също за 1,30 в ЕФБЕТ.

А сега големите знаци за деня. В Чехия Злин – Яблонец 1 на 2,30 в ЕФБЕТ. Тези, които се чудят защо е тази увереност да видят класирането. Злин е отбор под пара и поне засега може да се разчита на тях. Гостите имат контузени. Ето, втори голям знак – ПС Кеми – СИК във Финландия 2 на 1,65, абсолютно съм сигурен в точността на прогнозата. В Гърция едно огромно изкушение. Вече съм разигравал трибой.

Сега имаме Левадиакос – Лариса 1 на 2,45 в ЕФБЕТ. Керкира би Лариса, а Левадиакос би Керкира. А Лариса хвърли атомна бомба като в последната минута взе победата срещу Олимпиакос. Нали знаете, веднъж става чудо, но следващия път нещата се нормализират. Обичам първенства, които свършват.

Исландия вече са на финиша. Шампион отново е Хафнарфордьор. Е в последния си мач пред своя публика едва ли ще допуснат изненада срещу Вестманея – 1 на 1,65 в ЕФБЕТ.

Най-накрая дойде ред и на новото перпетум-мобиле, залагаш печелиш - Единбург. Новакът в четвъртото ниво на Шотландия досега осребрява двойно всеки вложен лев. Днес Единбург – Арброат 2 на 1,90 в ЕФБЕТ.

Няколко чужди виждания, като съм отсял плявата от зърното, или поне така си мисля. Портсмут – Донкастър над 2,5 и двата да вкарат, Базел – Тун над 3,5 гола или Базел за вкара 3 и повече.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията