Право в целта с Жаклин Михайлов: Седмицата започва със статистически подход

Прогнозите за понеделник, 24 октомври, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 14:00 ч., 24 Окт 2016
0
292
GETTY IMAGES

След шеметния футболен уикенд, понеделникът идва по-лежерно, но не и скучно. Вчера показах завидна успеваемост, но както каза треньорът на Милан Винченцо Монтела след успеха над Ювентус – трябва да надградим над това.

Започвам директно с мача на деня – Брага – Шавеш 1 на 1,62 в ЕФБЕТ.

Докато за домакините е характерно да са в челото и в местата, даващи право на излаз в Европа, то гостите като новаци изненадват приятно. Време е обаче тимът да стъпи накриво , още повече, че всички негови срещи, с изключение на една, бяха с отбори от дъното. Брага е спечелил и 5-е си домакинства срещу съперника при голово съотношение 11-0 и общо 6 поредни.

Шавеш ще бъде без двете си най-големи звезди – Фабио Мартинс и Родриго Баталия, които са под наем точно от този съперник и нямат право да участват. Доверяваме се на по-класния тим.

В Ейре снощи всичко се реши, като Дъндолк завоюва поредната си титла.

Корк Сити остава втори, а Уексфорд има минимални шансове да се спаси. Затова и прогнозата ни Корк – Уексфорд гол/гол за 2,00 в ЕФБЕТ изглежда добър вариант. Домакините ще доиграят сезона, а гостите ще дадат всичко от себе си, макар съдбата им да е ясна. В един мач почти без значение е логично да потърсим размяна на голове, още повече, че по-класният тим няма да играе с всички сили.

Преминаваме към датската Суперлига и нов гол/гол на Есберг – Мидтиланд на 1,78 в ЕФБЕТ. Домакините са последни, но на своя „Блу Уотър Арена“ се разписват почти всеки двубой – 4 от последните 5 са гол/гол. Мидтиланд пък разполага с втората най-добра атака в шампионата и няма да има проблем да се разпише срещу колебливата защита на домакините. А вълците пък имат проблеми при своите визити.

Следващата ни спирка е Русия и Зенит – Оренбург, а залога е домакинът да запази суха мрежа на 1,80 в ЕФБЕТ.

Зенит да спечели на нула за 1,95 в ЕФБЕТ е подобен залог, но с 1 условие повече, което обаче е почти сигурно. Отборът от Санкт Петербург е единственият без загуба в шампионата, а при победа се изравнява с лидера Спартак М. Газовицитеса се разписал само 6 пъти в 10 мача, а далеч от дома има само 1 попадение в 3 срещи. Доверяваме се на силната отбрана на Зенит.

В Швеция дербито на кръга е оставено за понеделник. Гьотеборг – АИК гол/гол за 1,60 в ЕФБЕТ.

Тимът от Стокхолм е в борбата за второто място и ще бъде пределно мотивиран в срещата, а и се е разписал в 4 от най-скорошните си 5 визити на сегашния съперник. Гьотеборг е типично домакински отбор и след като най-вероятно ще пропусне възможността да играе в Европа, ще се стреми поне да спре днешния си съперник. Синьо-белите са се разписвали в 8 поредни домакинства.

В турската Суперлига Коняспор приема Фенербахче. Прогноза гол/гол на 1,90 в ЕФБЕТ.

И двата тима се прояввяват доста колебливо в отбрана този сезон, като гостите дори нямат суха мрежа. Отборът на Димитър Рангелов от своя страна само веднъж от старта на кампанията не допусна гол, но в мач срещу предпоследния Аданаспор. В двубоите между тях, Фенерите взеха последните 6 двубоя, но в 5 от тях истанбулският гранд допусна гол във вратата си.

В Италия и дивизията Лега Про Ливорно – Арецо 1 за 2,25 в ЕФБЕТ.

Не е далеч времето, в което тъмно-червените бяха и в Серия А. Ливорно показва добри игри пред своите фенове и има 3 успеха и хикс в 4 срещи, а в тях допусна само 1 гол. Арецо печели голяма част от точките си у дома, а при визитите си изпитва доста затруднения. Ливорно си е Ливорно в крайна сметка.

Във Втора Бундеслига на Германия Кайзерслаутерн е домакин на Бохум. За тази среща има 3 варианта, които изглеждат доста апетитни. Х2 двоен шанс на 1,50 в ЕФБЕТ, 2 равен няма залог на 2,00 в ЕФБЕТ и над 2,5 гола на 1,88 в ЕФБЕТ. В последните 8 мача между съперниците червените дяволи нямат успех – 4 загуби и 4 равенства. А последните резултати на Бохум в първенството са доста положителни и с много голове. В най-скорошните 5 мача на гостите са отбелязани общо 24 гола.

И за завършек преминавам към Англия и Лига 1. Бъри – Болтън 2 на 2,30 в ЕФБЕТ.

Моментната форма е изцяло в полза на гостите, които са с 4 поредни успеха. Бъри от своя страна нареди 5 загуби поред. Като се вземе предвид слабата дефанзивна форма на домакините в последно време, както и липсата на креативност в предни позиции срещу добре затворени отбори, а Болтън е точно такъв, няма да е изнанада ако Бъри за пореден път разочарова феновете си. Прогноза 2.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията