Право в целта с Жаклин Михайлов: Ден за експерименти

Прогнозите за 25 октомври, вторник, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 14:50 ч., 25 Окт 2016
0
365
GETTY IMAGES

Дългото пътешествие продължава.

Странен ден на футболни събития. Много мачове, но акцентът някак отсъства. И това е чудесна възможност да експериментираме. Но със стил и ясна идея. Две основни направления отварям. Първото с мачове без голове и второто на изненади.

Дженоа – Милан под 2,5 гола на 1,80 в ЕФБЕТ.

Представям си мача като позиционен без поемане на излишни рискове. Труден първи гол, ако въобще такъв се отбележи. Иначе е типично тройно парче. Възходът на Милан е относителен, шансовете на Дженоа под въпрос, хиксът вероятен, но не повече от 50 процента.

Изборът на ъндър изглежда най-логичен.

В същата група попада Хамилтън – Абърдийн под 2,5 за 1,95 в ЕФБЕТ. Домакините са предпазливи и няма да разрешат отворен футбол. Гостите играят за победа, но двойката е силно подценена. И тук най-добрия вариант е без голове, подплатено с традиция и статистика.

В групата на силните ъндъри се появява изненадващо и един женски двубой. Румъния срещу Португалия от 18 часа. Този мач си е за 0-0, но под 2,5 гола е 1,80. Както почти винаги мача ще се появи наживо. Два класически ъндъра имаме на разположение в Египет.

Петроджет – Ал Ахли и Асван – ЕнтагХарби. Коефициентите са съответно 1,65 и 1,50 в ЕФБЕТ. Равностоен мач за купата на Хърватия между Истра и РХК Сплит. Също логиката сочи към малко голове и под 2,5 за 1,65 в ЕФБЕТ. Напълно си заслужава риска на Нефтчи – Карабах в Азербейджан под 2,5 гола за 1,75 в ЕФБЕТ. Гостите са фаворити, но ако Нефтчи не вкара, което те трудно правят е нормално всичко да остане под линията.

Позиционирахме оръжията, сега трябва да им измислим стратегия. Нищо неочаквано 4,5 от 7 в комбинация. Експериментално всичките мачове на азиатската линия под 3 на права колонка. Интересно ми е ,защото съм напълно убеден, че никой няма да премине тази линия. И естествено сингъли, няма нищо по-хубаво от сигурната игра.

Отивам във второто направление – изненадите.

Намирам първата, Монтана – Лудогорец по една причина – няколко пъти Лудогорец подценява турнира и отпада сензационно. От друга страна пък Монтана се хвърля за купата винаги. Биха преди години в една кампания Левски и ЦСКА последователно. През май бяха финалисти. Защо да не хвърлят някаква малка бомба днес. 14,50 в ЕФБЕТ за победа в редовното време, 8,50 за Х. И 11,00 за класиране напред.

В националната лига на Англия, петото ниво. Линкълн – Боръм 2 на 4,50 в ЕФБЕТ. Влизам в тази непозната територия по една причина – мнозина се залъгват, че местата в класирането означават нещо. Не, това е пълна заблуда. Ботуши срещу дърводелци, всичко е възможно. Това е причината да се играе на Транмиър–НортФериби 2 на 12,75 в ЕФБЕТ. Гостите целия свят ги търси, когато им дадат висок коефициент. И Сътън – Мейдстон 2 на 4,50 в ЕФБЕТ. Радост ще е един от трите да стане.

Естествено днес огромния интерес е към купи в Англия и Германия.

Ето го моето мнение за мачовете – в Германия нещо интересно като голяма изненада очаквам на Халешер – Хамбургер. Единицата е 4,00 в ЕФБЕТ. В далеч по-малка степен на Борусия М. – Щутгарт и Айнтрахт – Инголщад.

В Англия ниската оценка за 1 на Ливърпул – Тотнъм говори за добри шансове това да се случи на 1,70 в ЕФБЕТ. Пропадането на Хъл Сити трудно ще спре срещу Бристол Сити и тук 1 за 2,35 в ЕФБЕТ.

И накрая голямата игра за днес – френска купа на лигата Лавал – Монпелие над 3,5 гола за 4,00 в ЕФБЕТ. Имам много основания да вярвам абсолютно на интуицията си за този мач.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията