Лейкърс има сили за изненада

Любомир Изов с прогноза за мач от НБА

Любомир Изов
Любомир Изов 11:00 ч., 28 Окт 2016
0
376

Любомир Изов посяга към любимото си първенство извън футбола - НБА, с едно предложение.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Юта – ЛА Лейкърс 2 за 4.30

Един доста рисков залог, но с него може да ви стане интересна вечерта. Срещата е петък срещу събота в 04:00 ч. Лейкърс започна със страхотна победа, като младите състезатели на тима играха прекрасно при победата над Хюстън. Сега отборът гостува на Юта, който загуби първия си мач от кампанията.

Джазмените са едни от най-добрите във фаза защита в НБА, а езерняците пък обичат да завършват бързо атаките си, така че всичко може да се случи. ЛА ще внедрява бавно номер 2 в Драфта Брандън Инграм, а човекът, който трябва да следим с най-голямо внимание е гардът Джордан Кларксън. Целият ростер на гостите е бърз, гъвкав и атлетичен. Ако Лейкърс тръгне добре в мача е много вероятно да завърши като победител. В противен случай младият им състав ще има доста затруднения. Юта са без един от най-добрите си състезатели – Гордън Хейуърд.

Домакините са по-качественият отбор, но езерняците повишиха значително самочуствието си след първата победа за сезона и най-вероятно ще държи интригата до края на срещата. 2 с аз. хендикап от + 9,5 изглежда по-сигурния вариант на 1,90. За по-голям адреналин чиста 2-ка на 4.30

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията