Няма скука с Ливърпул

Динко Гоцев с няколко прогнози

Динко Гоцев
Динко Гоцев 08:50 ч., 29 Окт 2016
0
504
GETTY IMAGES

Динко Гоцев предлага няколко прогнози за уикенда.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Топ прогноза:
Кристъл Палас - Ливърпул над 2,5 гола за 1,75

Ливърпул вкарва и допуска голове в почти всеки мач от началото на сезона (9 от 12), а напоследък офанзивните играчи на тима са в страхотна форма. Проблемът идва от статичните положения пред вратата на Кариус, източник на повечето попадения в мрежата на Ливърпул. И една тенденция - 2:1 става любим резултат на отбора на Клоп - така спечели 4 мача от последните си 6!

В добавка - с 2:1 Ливърпул би на този терен Палас в последните 2 години, веднъж за първенство и веднъж за Купата на ФА. Това са последните две победи на "червените" на "Селхърст Парк". За по-смелите - потърсете отново 1:2 за гостите като точен резултат (коефициент 9.00) 

Бонус : Скот Дан да вкара по което и да е време за 11.00 или Кристиан Бентеке да вкара по което и да е време - 3.00

Обяснението е просто - има една футболна логика, че бившите играчи вкарват на доскорошните си отбори "по задължение". Бентеке бе продаден точно от Ливърпул през лятото. Дан пък е юноша на "червените" и нерядко им вкарва, макар и до днес да е фен на Ливърпул. Двамата са и най-силните футболисти на Палас при статични положения с глава - 2 и 2 лесно може да направи 4.

Време е за:

Ювентус - Наполи Х за 3,60

Юве няма реми в италианското първенство от 22 мача, така че просто следваме базова логика на залагащия.

Дармщад - РБ Лайпциг 1 за 6.00

Твърде смела прогноза с оглед формата на гостите, но все пак те не са Байерн, колкото и да им се иска да бъдат сравнявани с колоса. На терена на бойкия малък Дармщад всеки може да падне, а и мачът ще е пълен с омраза към богаташкия отбор на гостите, който опита да си купи място в елита на немския футбол.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията