Голове в Павлодар

Петър Димитров с три прогнози

Петър Димитров
Петър Димитров 13:45 ч., 28 Окт 2016
0
545
GETTY IMAGES

Петър Димитров с три прогнози за уикенда.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Казахстан Премиър лига

Жетису Талдикорган - Акжайк Уралск Х2 за 1,45

Последният кръг ни предлага финал за оставане в групата.Три отбора са замесени в интригата. И ако за Тараз се очаква да спечелят трите точки в домакинството срещу Шахтьор Караганди, то в този мач резултатът е трудно предвидим. За Акжайк победата им гарантира спасение, равенството ги изпраща на плейаут. Противно на клишето за стените у дома залагам на успех за гости не само заради моментното състояние на отборите.

Иртиш Павлодар - Астана над 2,5 гола за 2,45

На домакините им трябва точка за спечелването на бронза. Шампионите ще играят с резерви и играчи от дубъла. Да напомня, че в Павлодар терена е с изкуствена трева и въпреки минусовите температури, няма да е замръзнал. Ще има много голове в този мач.

Австралия А - лига

Мелбърн Виктъри - Уелингтън Финикс 1 за 1,60

Подарък от букмейкърите. Парадоксалното е, че домакините от м.юли нямат победа на своя стадион. Последната беше срещу Атлетико Мадрид в приятелските турнири на шампионите. Няма по-удобен съперник за прекъсване на черната серия. Финикс започнаха новото първенство точно в свой стил - фенер на групата. От три мача - нула точки,нула голове. Ако откриете някъде залог за голмайстор, залагайте на Бесарт Бериша.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията