Минесота ще се чувства добре в Мемфис

Прогнози на Любомир Изов за мачове от НБА

Любомир Изов
Любомир Изов 15:05 ч., 26 Окт 2016
0
361
GETTY IMAGES

Любомир Изов предлага прогнози от Националната баскетболна асоциация.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

ПРОГНОЗАТА:
Мемфис – Минесота 2 за 2.20

Първите мачове в НБА са трудни за прогнозиране, особено след като всеки тим има много нови играчи, а половината са и с нови наставници. Треньорският фактор има голямо значение в НБА, а днес новият водач на Минесота Тибоду за пръв път ще покаже на какво е научил в защита тима. Т-Уулвс има талант в изобилие, а отбраната прави този отбор истински претендент за плейофите.

ВТОРИ ШАНС:
Индиана – Далас 1 (аз. хендикап -5,5) за 1.90

Си Джей Майлс от Индиана е под въпрос, макар да участва в последните 2 тренировки на тима. Дошлият от Голдън Стейт Харисън Барнс ще дебютира, както и класните Джеф Тийг и Тадиъс Йънг, а Пол Джордж е готов за нов страхотен сезон. Според мен застаряващият отбор на Далас ще загуби с поне 6 точки.

БОНУС ПРОГНОЗА:
Орландо – Маями 2 за 2.65

Орландо е с нов треньор и доста нови. Серж Ибака, Джеф Грийн и Бисмак Бийомбо са добри попълнения, но последният е наказан за тази среща. А и Оладипо вече не е част от състава. Меджик се подсили и има добри вкарвачи, но гардовете на Маями могат да решат срещата в тяхна полза. Да не пропускаме и Хасан Уайтсайд, който е потенциален за трипъл-дабъл във всяка среща, когато излиза на корта.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията