Вратарят, който нахрани кучетата с любовницата си

Смразяващата история на бразилската звезда Бруно де Соуса и модела Елиса Самудио

Sportinglife
Sportinglife 12:35 ч., 31 Окт 2016
0
8943

Режимът в затвора Апак де Санта Лусиа в Бело Оризонте е ясен и не подлежи на обсъждане.

Всеки става в 6 ч сутрин, изкарва предиобеда в чистене на параклиса, а следобеда се обучава и работи като заварчик. Има право на три почивки за хранене и още две за молитва и време за книга, ако иска.

Затворникът от килия номер 18 в блок номер 3 не прави изключение. Разликата е, че Бруно Фернандеш дас Дореш де Соуса го познават всички.

Гледали са го по телевизията и по футболен екип, а и после - по време на най-шумния и популярен съдебен процес в Бразилия за последното десетилетие.

Да започнем обаче по реда на събитията. А стартът е преди 6 години.

Лятото на 2010-а не бе добро за лудата по футбола Бразилия. Тимът на Дунга бе невзрачен, отпадна рано на Мондиала, не вдъхнови никого - нито феновете, нито медиите.

Не че те нямаха достатъчно храна за заглавия в онези дни...

Юни 2010-а бе месецът, в който водещата новина бе изчезването на небезизвестната в страната Елиса Самудио, модел от филми за възрастни в първите години на кариерата си, а после и на модни списания - вече пооблечена и сама на фотосите.

Последният път, когато някой бе чул за нея, бе на 8 юни 2010-а, когато Елиса се бе обадила на майка си да и каже, че е поканена на следващия ден в хотел в Рио от вратаря на Фламенго Бруно де Соуса. Имали за разрешават с него въпроса за издръжката на четиримесечния син Бруниньо, когото вратарят все пак беше признал...

След това - ни вест, ни кост от Елиса.

На 24 юни полицията в щата Минас Герас получи анонимно обаждане, че Самудио е пребита до смърт и нарязана на парчета в една отдалечена къща край малкото градче Есмералда. Като по филми с доста извратен сценарист.

И естествено, разследването започна светкавично, а погледите се насочиха към звездата на Фламенго - Бруно.

"Ха-ха, разсмивате ме - отвърна той на репортерите, нахлули в тренировъчната база на тима. - Не знам нищо, какви са тези глупости!?".

10 дни по-късно Бруно не се смееше. Полицията откри в къщата дрехи на Елиса, както и неща от дамската и чанта - мокри кърпички, огледалце и т.н. Но не и тялото. Вратарят обаче бе прибран под обвинение за убийство и се разплака като дете при ареста.

Постепенно полицията стига до улики, че бившата порноактриса наистина е убита. Мъртва е, но няма тяло. Разследването обаче достига до още няколко лица, които имат много общо с това Елиса да не може да бъде открита дори, след като вече е мъртва.

Първият арестуван бе приятелят от детинство на Бруно - Макарао (макаронът, както е прякорът му). Той разплита цялата история, защото признава детайли от престъплението, за което вече никой не се съмнява, че е извършено.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията