Право в целта с Жаклин Михайлов: В Стара Загора по-скоро дъжд, отколкото голове

Прогнозите за петък, 30 септември на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 14:15 ч., 30 Сеп 2016
0
407

Трудното отмина, предстои още по-трудното. Четвъртък се играят едни мачове, в петък абсолютно различни.

В петък играят втората ръка отбори, тези които са далеч от първите места и не са спечелили европейско участие. А колкото по-надолу са отборите в класирането, толкова по-трудна е прогнозата. Както казваше един велик голмайстор- като ги погледна в класирането десети срещу девети и вече съм се отказал да ги играя. Велика мисъл, но аз ги играя!

Без повече разсъждения 100 процента днес няма. Моето голямо предложение е Остенде – Сен Труйден 1 на 1,80 в ЕФБЕТ. Няма какво да се прави на интересен, разчитам изцяло на тенденцията, четири победи като домакин на Остенде, четири загуби на Сент Труйден като гост.

Малко по-малкият отбор безспорно са гостите, те са си асансьорче, което пътува между първа и втора дивизия. Остенде миналия сезон дълго време бяха начело в класирането и бяха забелязани от такива международни наблюдатели като мен. Един последен щрих с четката от Ван Гог, четирите победи на Остенде от началото на сезона са твърдо с гол разлика.

Вторият ми избор е по-силен от първия. Но губи битката защото е само 1,60 в ЕФБЕТ. Истра срещу Риека твърда двойка.

Макар и Динамо да се снабди със супер треньор, амбициите на Риека са да прекъснат тази уникална серия от титли на „модрите“. И такива три точки няма как да се губят. През юли на старта на първенството Риека помете Истра с 4-1 след като головете си за 55 минути и след това им пусна аванта почетно попадение. Това е и единственото попадение на Истра срещу Риека в последните много години.

Третият ми още по-супер избор е от България. Берое срещу Черно море ъндър оттук докрая на света. 1,70 в ЕФБЕТ за два отбора за които вкарването на гол се превръща в градски празник.

Миналата седмица Берое получи четворка на „Армията“, а иначе дотогава головата разлика им бе 5-2 от шест мача. На премиерския Сашко му се клати столчето, този мач ще е много важен и дори едно нулево равенство или минимална победа ще са добре дошли за Берое.

Имам обаче и четвърти много сигурен мач Ихлава – Бохемианс Х2 на 1,75 в ЕФБЕТ.

Два много слаби отбора- фенери в Чехия, но имам доверие към историческите натрупвания, които сочат твърдо в полза на гостите. Правата двойка на 3,85 също е интересна, а към нея прикрепям 2 на 2,25 в ЕФБЕТ на Рух – Заглембе. Само в изречение събирам информацията от Полша- две двойки днес. Друга е на Лечна – Лех.

Коментар и за големите тв мачове. В Испания Реал Сосиедад е фаворит срещу Бетис, 1 е на 1,80 в ЕФБЕТ, мен ме влече гол/гол на 1,95 в ЕФБЕТ.

В Англия очаквам ексклузивен сблъсък между Евертън и Кристал Палас. На първо четене 1, но моя вариант е 2 на 4,75 в ЕФБЕТ. А истинския ход на историята е много голове – над 2,5 и двата да вкарат за 1,95 в ЕФБЕТ. Лайпциг и Аугсбург клонят към под 2,5 за 1,80 в ЕФБЕТ. Към гол/ гол и над 2,5 отива Цволе срещу Ден Хааг в Холандия.

По линията на тъча Тондела няма оувър у дома от доста време насам, дори не могат да вкарат гол. Днес Тондела – Ферейра бие към 2 и под 2,5 гола.

Мъдъруел не е побеждаван от Хартс от 2010 година насам. Ясна ориентация към 1Х. И последно седем поредни успеха на Хелзингборгсрещу Хамарби. Може би и днес 1 на 2,65 в ЕФБЕТ макар и при лоша домакинска форма, но точките ще са скъпоценни.

И две колективни предложения. В Австрия целия кръг във втора дивизия на гол/гол на четворки и права петица. Базата е 1,70 -1,75 на мач. И във Франция след маломерния откъм хиксове предишен кръг, сега търсим поне 4 от 8 във втора дивизия. Това просто като щрих.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията