СРАМЕН СПОРТ – епизод 8

Сатира на кирилица за спортните НЕуспехи през седмицата

Васил Громков
Васил Громков 10:30 ч., 12 Яну 2015
0
1216
Championat.com

Втората седмица на 2015 година стартира с поредната срамна простотия на тандема Стойчо Младенов-Александър Томов.

За някакви си 8000 лева, двамата, изпуснаха един от най-добрите млади футболисти на България – Антон Карачанаков, който разтрогна по вина на клуба и отиде на лов за диви прасета.

Заличаването на играчи с български фамилии в ЦСКА продължава по план, а Манджуков е време да започне да набива канчета с права лопата.

До края на мечтите за нова червена титла остават само едни 5 седмици време ... Освен, ако слуховете за пристигането на Любо Пенев на треньорското място, не се потвърдят в близките дни.

Български футболист обаче беше обявен за лидер в „престижна” класация.

Сhampionat.com направи чарт на най-татуираните футболисти в Русия.

Без изненада, там победител стана халфът на „Рубин” - Благой Георгиев. Джизъсът на родния чалга-лайвстайл, ако бъде одран някой ден, от кожата му ще стане идеална карта за търсене на пиратски съкровища или дори на изчезналата Атлантида.

В полуцирковата трупа „БарЦилона” (по стоичковски диалект), преди няколко дни станаха едни срамни изцепки, коментирани от целия футболен свят.

Бълхоподобният Лео Меси, не стига, че реши да смачка пореден треньор (в случая Луис Енрике), ами след каруцарските им псувни на тренировка, чак плъзнаха слухове, че почти са се млатели в съблекалнята, но дошъл Неймар и ги разтървал.

Представям си само, как Меси е подскачал със сетни сили, за да удари шамар на Енрике по ... задника!

Надушили евтина стока, баровците от „Челси” и „Пари СЖ” веднага извадиха по 250 евро за Меси-то. Оп, грешка ... 250 000 000 евро! Ха, на бас, че в този момент Лупи Томов се върти в леглото и комбинира лукав план, как да отвлече Бълхата и да я замени незабелязано с Борко Галчев, например.

После продава Меси на „Лудогорец” за 250 милиона европейски пари, а в „Челси” и „ПСЖ” отиват съответно Маркиньос и Бергонси за по 250 лева. А един мармот ..... нали?

В рали „Дакар” по същото време, взе да броди онази с косата. Ама косата за косене, а не коса за ресане! Полският мотоциклетист Михал Херник загина по маршрута от Сан Хуан до Чилесито (Аржентина). Тялото на 39-годишния състезател е намерено на 300 метра от пистата в пустинята без каска, като той е бил без очевидни контузии, а освен това по мотоциклета му не е имало следи от катастрофа.

Логиката на „спорта” да яздиш ламарини на висока скорост и то в пустиня, е все по-необяснима!?!

Но нека отново се върнем към позабравения „иконостас” – Благо Джизъса, една от медийните звезди на отминалата седмица.

Той (Великият Джизъс) си публикува селфи от новата си кола „Ферари”, на което ясно се вижда черното конче, гравирано на седалката.

Вие представяте ли си? Благо има ново „Ферари”! С „черно конче” на седалката! Възходът на българския футбол е все по-близо.

Това е предзнаменование! Поклон, Благо! Пускай по-често снимки във „Фейсбук”, за да има с какво да се пълни срамната спортна преса тук ...

И като сме тръгнали да повтаряме „звездите” на седмицата, нека отново поканим на сцената „Остап Бендер Булгерия” – Александър „Лупи” Томов.

Томов пак влезе в роля и поиска без пари стадион „Българска армия”. Да го получи за нови 30 години без ангажименти, само с права. И обещава „един мастит човек-спонсор” да инвестира в стадиона, ама името му е в зловеща тайна. Дори родният „Ну, погоди” не я знае! Абе, мани!

Хулигани прекъснаха финал по... дартс.

Срамни сцени се развихриха в Мелбърн, Австралия. Стотици фенове си къркали биричка кротко, наблюдавайки състезанието, когато изведнъж група младежи започнали да скачат върху масите, да ги чупят и хвърлят за забавление. За секунди битката се пренесла сред публиката и станало брутално меле. Да си знаете, че спортът в кръчма не е много добра идея! Остава да гадаем, дали пернишкият дартс е по-як от мелбърнския!?

Футболната чума, наречена „черно тото” е на път да остави софийското „Локо” без основен футболист за пролетния дял от първенството.

Правата на Иво Иванов ще бъдат спрени. Това се налага заради разследването, което върви срещу голяма група футболисти от "А" група във връзка с най-голямата акция срещу манипулирани мачове в България.

На клетия Иво, не му остава нищо друго освен да започне да пуска тото.

Бяло тото!

Любо Пенев продължава да чака едни 105 бона от БФС. Това е пачката, която трябва да получи, след като бе уволнен. От централата обаче не искат да платят сумата, заложена по договора на екс-треньора, като единственият начин Чичовото да си вземе парите, е да осъди футболния съюз. Като се замисля, че това е пенсията на майка ми за 40 години напред, леко ми напират едни ругатни на езика ...

И нека пак да се върнем, към звездата на отминалата седмица Благой Георгиев – Джизъса!

„Богохулство е да ми викат Джизъса, мразя го”, разкри „гелосаната библия” в интервю за Нова телевизия. После Джизъса (за по-сигурно ... пак Джизъса) обясни колко богоугодно е да се спи с ученички и други важни църковно-футболни неща.

Очаква се жълтият медиен храм-паметник „Благо Джизъса” да продължи и през следващите седмици. Зима е все пак, а срамноспортните новини са от рода, че „звездата” на националния отбор по футбол Ивелин Поповсе е появил неотдавна върху корицата на училищни тетрадки в Русия, а после е направен и на кукла-матрьошка с цена 325 $..

И такива ми ти срамни работи...

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията