Голове в Донецк

Любомир Изов с три прогнози за Рекордьорите

Любомир Изов
Любомир Изов 15:15 ч., 25 Юли 2016
0
409
GETTY IMAGES

Любомир Изов с три прогнози в Шампионската лига.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Шахтьор Донецк – Йънг Бойс над 2,5 гола за 2.00

Засега Шахтьор все още не е продал някоя от звездите си, което е добра новина за новия треньор Пауло Фонсека. Украинците са редовни участници в Шампионска лига, като последните им 5 домакинства в този турнир са неизменно над 2,5 гола.

В мачовете на Йънг Бойс миналия сезон в Швейцария се отбелязваха най-много голове средно на мач – 3,5. В швейцарският отбор има 6 контузени, което ще окаже влияние в този двубой. Двата съперника са играли 3 срещи, като и трите са над 2,5 гола.

Астра – Копенхаген 2 за 2.45

Астра стартира първенството по ужасяващ начин – домакинска загуба от Динамо Букурещ с 1:4. Докато Копенхаген започна своето по страхотен такъв с 2 победи от 2 мача, 7 отбелязани гола и нито един допуснат. В миналия кръг бе отстранен Крусейдърс по категоричен начин. Да, северноирландците не са класен отбор, но винаги е знак на класа в двата двубоя да отбележиш 9 попадения и да не допуснеш. Моментната форма накланя везните към датския шампион.

Ростов – Андерлехт Х/2 първо полувреме/краен резултат за 6.25

Андерлехт се подсили с изключително класни футболисти – Чипчиу от Стяуа, Де Майо от Дженоа, Денис Апия от Каен и египетския Трезеге. Отделно в отбора личат имената на футболисти като Ачеампонг, Окака, Дефур, Мбоджи и много други, които безспорно правят разликата между двата съперника.

Ростов не привлякоха нито един футболист, а загубиха две ключови фигури. Моето мнение е, че в първото полувреме и двата отбора няма да рискуват много. Но във втората част класата на Андерлехт ще окаже влияние и белгийците ще стигнат до безценна победа като гост.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията