Опитайте игра срещу Уест Хем (Видео)

Иван Тепавичаров с три прогнози от Лига Европа

Иван Тепавичаров
Иван Тепавичаров 14:45 ч., 27 Юли 2016
0
286
GETTY IMAGES

Иван Тепавичаров се откроява с три предложения за Лига Европа.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Заглембе - Сьондерийске - 1 на 1,95

Лига Европа не е най-любимата ми спирка при залаганията, но това е положението в четвъртък. Разбира се, дори в този неособено лъскав турнир, от време на време се открояват някои диаманти. Един от тези е мачът между Заглембе и Сьондерийске.

Знак 1 на 1,95 напълно си заслужава вниманието. Поляците играят приятен футбол, подават си топката бързо, действат опростено. Вярно  е, че срещу тях стоят здрави датчани, но дотам. Футболните аргументи са на страната на Заглембе. Пробвайте знак 1.

Домжале - Уест Хям - 1 от хендикап +1 на 2,45

С риск да ме помислите за луд, смятах да се хвърля на "чиста" 1-ца, но все пак за по-предпазливите и мнителните играчи един съвет - същият знак, но  от хендикап +1 гол за домакините. Логиката ми за мача е следната - ясно е, че "чуковете" са по-класни, в Лига Европа обаче това в много от случаите не е от значение.

Този турнир не представлява интерес за английските клубове, дори напротив. От финансова гледна точка е крайно неизгоден, поради което повечето представители  от Острова не си дават особено голям зор. А и миналата година IT-техниците, счетоводителите и т.н. от малтийския Биркиркара докараха нещата до продължения със същия този Уест Хям.

Така че, за умерените куражлии - 1 от хендикап +1.

Славия Прага - Рио Аве - 1 на 2,10

Залагам на чехите в случая. Коефициентът си струва, а и не смятам че Рио Аве  има силите и класата, за да бие като гост или да стигне дори до равен. Ето защо  съм склонен да се доверя на чехите, а и в мен се е настанило вътрешно убеждение  за този мач.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията