Право в целта с Жаклин Михайлов: Без конкуренция 1 на пистата за F1 в Монако

Прогнозите за сряда, 2 ноември, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 14:50 ч., 02 Ное 2016
1
349
GETTY IMAGES

Признавам, че не мина съвсем гладко и според очакванията първата порция мачове от ШЛ във вторник. Но няма лесно, шпионите винаги държат фокуси в ръкава. Не можеш да им хванеш напълно цаката, но пък повечето знаци паднаха в серкмето.

С малка доза страх влизам и във втората порция от 8 мача. Играта вчера бе на гол/гол, но в същия формат мачове преди две седмици имаше само два гол/гол от 8 мача. Илюстрирам колко е трудно да се посочи тенденция.

Този път ударно хващам кравата за вимето. Заглавието, което вече е като пътеводната ви светлина ( Б.а. .-5 от 5 откакто преминах в информационен формат) показва кой е фаворитът днес. Лошото е, че и тези които правят коефициентите не ядат доматите с коловете.

Беше 1,80, сега е 1,65, но ми се струва, че ще порасне до 1,70 в ЕФБЕТ. Отбелязвам, че резонните единици или двойки по принцип в 90 на сто от случаите са най-високи като коефициенти, не както е обикновено 24 часа или 12 часа преди мача а 5-6 часа преди началото.

Така, че Монако – ЦСКА може да претърпи вдигане на летвата. Но, това не зависи от мен. Това, което зависи от мен е да поставя акцентът. А той, че Монако ще бие в този мач. Футболно с много по-силни аргументи. Монако са в най-високата си точка от последните 10 години. Играят фантастичен футбол.

ЦСКА е след две загуби за първенство във важни дербита. Вече целия свят знае, че Акинфеев винаги пуска гол в ШЛ. ЦСКА да получи гол за 1,16 в ЕФБЕТ е като да сложиш всичките си пари в банка на лихва, но тя да не се казва КТБ! Оставаш ги само за 2 часа и ги взимаш с 16 процента повече.

Другият мач в групата, който е нещо като война за второто , е между Тотнъм и Леверкузен на „Уембли“ и отново се очакват 85 хиляди на стадиона. Домакините ще трябва да хвърлят целия си ресурс за победа и общо взето единицата бие на очи за 2,00 в ЕФБЕТ.

Но Леверкузен има три хикса досега и като нищо може да направи и четвърти. В тази група тенденциите са в две посоки -равенства и малко голове. Спирам са на под 2,5 гола за 1,80 в ЕФБЕТ. Дано спадът с една десета е добра индикация.

Бях се засилил към гол/гол на Легия – Реал, но при наказанието за мач без публика се спирам буквално на сантиметри от пропастта.

Решението ми изглежда правилно, защото и дропът от 1,95 до 2,01 сочи в правилната посока на моите мисли. Изборът ми при това положение е 1,75 в ЕФБЕТ за над 1,5 гола първото полувреме. Елементарно разсъждение, Реал ще отбива номер, а най-лесно е да реши мача набързо в началото. Борусия Дортмунд постъпи така. Легия са смешка.

И Борусия Д - Спортинг двата да отбележат и над 2,5 гола за 1,85 за ЕФБЕТ. Коефициентът е закован и не търпи никаква промяна. Нещата стоят по следния начин, виждането ми е в две посоки – над 2,5 гола и Спортинг да вкара гол. На практика при загуба в Дортмунд португалците остават трети в групата. В този мач и срещу Реал у дома, те ще показват, че заслужават нещо повече. Вкараха на „Бернабеу“, ще го направят и на „Сигнал Идуна Парк“.

Брюкселска дантела с белгийски гост. Но от красивия град Брюж или Брюге както го наричат местните. Порто – Брюж 1 хендикапза 1,85 в ЕФБЕТ. Първо четене на статистиката, много трудно спечелен мач от Порто преди две седмици с гол в последната секунда от спорна дузпа. Но второто четене показва, че Порто изигра и трите си мача в групата превъзходно.

Всички показатели са в пъти по-добри при драконите. Време е един мач да им с получи по вода. Смятам, че днес ще победят не с два, а дори с три гола разлика.

Другият мач от тази група дава предпоставки за качествен анализ и отличен избор. Копенхаген – Лестър под 2,5 гола 1,65 в ЕФБЕТ отива към пълна сигурност. А Х за 3,30 в ЕФБЕТ е много примамлив. Дори прекалено бих казал с оглед на позицията на Лестър. Вчера се получиха само 2 хикса, но цели 3 други се развалиха буквално в последния момент.

Много опасни са мачовете в последната група. Наглед две сигурни единици и вероятно ще стане така. Но специално при Ювентус – Лион 1,40 за 1 не е това, което може да ни хвърли в екстаз. Макар и много силни и постоянни „бианконерите“ започнаха сезона с поредица от трудни мачове с перманентно умиране на терена. Играха такъв и в събота срещу Наполи.

Много трудно им беше и в Лион, полския съдия с френски корени направо ги обезкости с измислена дузпа и червен картон. Но се измъкват невредими. Което е вече опасно. Затова в този мач в унисон с френско-италианските отношения - картони над 5,5 в мача за 3,80. По рутинната прогноза е под 2,5 гола за 2,10 в ЕФБЕТ.

Единственото, което е привлекателно на мача Севиля – Динамо Загреб е хендикап 1 на 1,65 в ЕФБЕТ. Както винаги се прави в такива случаи конкуренцията е първо полувреме 1 за 1,61 в ЕФБЕТ. Ако Петев успее да паркира автобуса на последна спирка, първо полувреме над 4,5 корнера за 1,80 в ЕФБЕТ.

Обаче днес има и български мачове, които ги приемам за предястие към основното.

Славия –Дунав в много примамливи варианти от победа на домакините за 2,25 в ЕФБЕТ. С оглед на невероятните фиести, които белите гълъбчета правят на „Васил Левски“ твърдо изглежда над 2,5 гола за 2,15 в ЕФБЕТ. Тук вкарвам в обръщение традиционните съмнения към всичко футболно с марка България. И като е гарга да е рошава – над 3,5 гола за 4,10 в ЕФБЕТ.

Голове за двата противника и белким се разтичат в студения следобед.

На втория по програма мач в Пловдив между Локомотив и Берое залогът ми е гол/гол за 1,85 в ЕФБЕТ. И двата мача обаче са достойни за екстравагантни решения, като любимите на половината български народ обръщалки- първо-краен за сакралното 26,00.

1 коментара

1 Veso Dimitrov 03.11.2016 10:08:42
0 0

Супер си жаклине

Твоят коментар:

Close Обратно към статията