Право в целта с Жаклин Михайлов: Най-лесният избор

Прогнозите за неделя, 6 ноември на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 09:50 ч., 06 Ное 2016
0
390
GETTY IMAGES

Моделът с великолепните седем ми подава ръка за да избегна поредна тежка конфузия. Този път без фаворизиран мач, а както винаги във формат седем. И кой знае- когато най-малко се очаква и когато колебанието е най-голямо, може пък нещата да се подредят отгоре до долу.

Намираме се в много неприятен период от годината, нито мачовете са у ред, нито ставките. Най-правилно е да се играе на изненади, карайте ги подред. Но има два минуса, първо да се избере равенство или краен знак и второ от 10 да станат само два. Или николко!

Водач на ранглистата в днешната подборка е Палермо – Милан. Естествено без да се колебая отивам на 2 за 1,65 в ЕФБЕТ. Палермо започват мачовете живичко, но са много лесни и бързо вдигат бялото знаме. Проблемите на този клуб са от всякакво естество.

Такива като тях просто няма за какво да се хванат. Милан тръгнаха добре, но имат и мачове като този с Дженоа, когато промяната се оказва напълно илюзорна. Все пак Монтела леко поне ги стабилизира. Лесно могат да тръгнат и в обратната посока, но едва ли ще се случи точно в Сицилия. При положение, че Рома и Юве печелят почти с 99 процента сигурност днес, Милан ще гледа да върви засега в техния ритъм. Основното обаче, е че Палермо са ултра слаби.

Втори избор, който започва по едно и също време с първия е РБ Лайпциг – Майнц. И тук 1 за 1,60 в ЕФБЕТ. Рано е още за големи приказки и изхвърляния, но при това състояние на Байерн, РБ Лайпциг може да поведе някога класирането. В стила на леките закачки, трябват им 7 безответни гола за да го направят още днес.

Майнц инкасира 6 от Андерлехт в четвъртък, на Лайпциг им трябва само още един! Няма да стане точно така, но победата на „редбулите“ е сигурна.

Почти със същата степен на сигурност е и другия мач в днешната програма на Бундеслигата. Шалке – Вердер 1 за 1,60 в ЕФБЕТ. Но пък би било много лесно, два мача, два резона!

Днес се играе един голям мач и той Арсенал – Тотнъм. Раничко, затова съм пуснал прогнозите овреме. Севернолондонското дерби. Няма кой знае колко опции, но моето твърдо усещане е за Х2 на 1,85 в ЕФБЕТ. Вярно е, че Арсенал би излязъл на първо място след не знам колко години, но кой пък с най-голям кеф би им попречил?

Тотнъм не направиха старт мечта, в Европа вече почти отшумяха, но Почетино има добър план за Висшата лига. Нямат още загуба а вече играха с Ливърпул, Манчестър Сити и Лестър. Шпорите са единствени без поражение в лигата и поне трябва да им остане нещо с което да се гордеят по дълго време.

Първоначалният ми избор бе за Лестър – Уест Бромич 1, това което виждам е, че мача е между Х и победа с един гол разлика на Лестър. Как се прави- хендикапен Х на 3,50 и хендикап +1 УБА на 2,10 в ЕФБЕТ.

Стигам и до един особено любим отбор от Лазурния Бряг. Хубаво място, хубави хора. Отскоро и хубав футбол. Всичко се свързва с Марио Балотели. Но Ница е сериозен отбор. Гостува на отбор от същия южен регион – Каен. Двойката е супер 2,35 в ЕФБЕТ, но ще се презастраховам. 2 ДНБ за 1,65 в ЕФБЕТ. Който все още не се е информирал, Ница води в класирането и може да остане още дълго на първото място. Пред Монако и ПСЖ…

След четири перфектни избора отивам и към пристрастията. Приключват най-накрая първенствата в Скандинавия. В Швеция всичко се изясни отдавна, единствената въпросителна е кой ще изпадне директно и кой ще играе на бараж. Замесени са Йефле и Хелзинборг.

На първо четене всичко е ясно, Йефле гостува, Хелзинборг са домакините на отбор, който вече слага ските. Момент, това е друг полуостров, не Балканския. Изборът ми е Йостерсунд – Йефле 1 на 1,75 в ЕФБЕТ. Домакините ще бият а след това ще прегръщат своите гости и ще им трият сълзичките. В другия мач Хелзинборг – Йончопинг 2 на 5,50 в ЕФБЕТ. Играйте на форма, на имена, на симпатия, на всичко друго, но не и на принципа на който, каквато му трябва.

Преминавам към Норвегия където имаме идентична ситуация. Същият регламент и същите проблеми в дъното таблицата. Обаче замесените са цели 4. Един изпада директно, един остава за бараж. И два тима ще се прегръщат щастливи след края на двубоите.

Предварително посочвам разковничето. Шампионът Розенборг спечели убедително титлата с 15 пункта разлика. Може и да е рекорд за Норвегия. Не виждам как ще тръгнат да се излагат като пуснат аванта на БодьоГлимт. Розенборг има рекорд от 13 победи и само 1 загуба, тя дойде в предпоследния им 14- и мач. Букитата са наясно с моралната страна и затова са отсъдили само 1,35 за 1 на Розенборг. Както и да е,Розенборг не ги закачам, но Стабек –Старт е добър за игра. Гостите отшумяха отдавна, Стабек е техния ортак. Но пътищата им могат да се разделят за следващата година радикално. 1 на 1,65 в ЕФБЕТ.

И последният, винаги най-труден избор. Минах през уникални колебания за още поне седем мача. Но се спрях на Легия – Краковия 1 на 1,60 в ЕФБЕТ.

Шампионите на Полша излизат от първоначалния ступор с който влязоха в сезона. Наскоро едва не биха Реал Мадрид. Формата им позволи бавно да се катерят в класирането. Все още далеч от първата позиция, но реалистичната им цел е да стигнат поне до осмото място и след това да спринтират във втората фаза.

Краковия традиционно са смятани за най-големи врагове на Легия по оста Варшава- Краков. Някои неправилно смятат, че враждата е между Легия и Висла, но всъщност феновете на Краковия най-често създават безредици при посещенията си в столицата. Дори и заради това предричам победа на Легия.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията