Домът на Лестър е крепост (Видео)

Динко Гоцев с три прогнози за уикенда

Динко Гоцев
Динко Гоцев 08:35 ч., 04 Ное 2016
0
617
GETTY IMAGES

Динко Гоцев е избрал три предложения за уикенда.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Лестър - Уест Бромич 1 за 1,80

Шампионите влизат в релси - те останаха единственият отбор в Шампионската лига без допуснат гол, а в първенството взеха точка на терена на Тотнъм. Техният дом остава тяхна крепост и срещу съперници като Уест Бромич, тимът на Раниери ще е безкомпромисен.

Когато на "Кингс Паур Стейдиъм" не гостуват грандове, "едно" на Лестър ще трябва да се търси упорито през сезона. От там ще идват най-вече точките за тима.

Опция "Лестър да спечели на нула" се котира при 2,75, което също е добър вариант.

Щутгарт - Арминия 1 и над 2,5 гола за 2,37

Щутгарт свиква с живота във Втора бундеслига и катери върха - вече е втори. Играе пред средна посещаемост от 48 450 зрители, което е уникално за това ниво на футбола в Германия, а и където и да е по света.

В пет домакинства за сезона има 4 победи, а само веднъж мач на "Мецедес-Бенц Арена" не е минавал линията от над 2,5 гола.

Гостите са предпоследни и в най-добрия случай могат да допринесат с един почетен гол, да речем за 1:2 или 1:3.

Люцерн - Йънг Бойс над 3,5 гола за 2,25

И двата тима вкарват, допускат, играят атрактивен футбол и са в първите редици на класирането - четвърти и трети съответно.

Взимаме петте последни шампионатни мача на Люцерн и имаме три случая с над 3,5 гола. Същото е и при Йънг Бойс. Последните им 4 преки сблъсъка пък са с резултати 2:1, 2:3, 5:2 и 3:1.

Мирише на пореден голов спектакъл.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията