Право в целта с Жаклин Михайлов: Безплатната промоция свърши

Прогнозите за четвъртък, 13 октомври, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 07:10 ч., 13 Окт 2016
0
355
GETTY IMAGES

Гледали сте по телевизията какво се случва на „черния петък“ в Щатите. Е, черният петък беше вчера. Който хвана намаление, хвана ама наистина голямо намаление. Знам, че авторитетът ми се крепи на големите коефициенти, които познах в тези 9 месеца. Да си признаем обаче- за да хванеш коефициент 36 или 27 се иска и шанс, реалист съм.

Но да познаеш 4 пъти по 1-1 и 7 мача на гол/гол не става с шанс. Всичките гол/ гол в купата на Испания бяха на над 2,00 коефициенти, някои на 2,55-2,60. Затова се иска много високо равнище.

И още един генерален извод, няма важни и по- маловажни дни в играта. Не пропускайте рубриката, дори когато сте си взели почивен ден. После може да има съжаления.

Но това се предусеща, вчера целият ден валя дъжд, а вечерта донесе дъжд от печалби. И то какви! Край, затварям страницата, дотук с нарцисизма. И днешния четвъртък ми харесва, защото е истински свеж полъх след квалификациите.

По същество, вчера пропуснах Египет и добре че го направих. Днес обаче имам сериозни виждания за два от трите мача там.

По ред на номерата, старт в 15,45 часа Араб Конструктор – Ел Джаиш. Домакините са известни и като Ел Мукавалун. Много силно очертаващ се Х на 2,75 в ЕФБЕТ и задължителната пълна сигурност на под 2,5 гола за 1,50 в ЕФБЕТ. Дори това 1,50 е доста надценено и трябва да се приеме с охота.

ЕНПИ- Смоуха е мач без единица. Гостите са третия по сила отбор на Египет, трудно могат да паднат. ЕНПИ рядко правят равенства, затова 2 ДНБ за 1,80 в ЕФБЕТ. Отдавна не съм обяснявал азбуката в играта, ДНБ е равенство няма залог, демек хиксът връща парите.

Повишено внимание, влизам в мои територия. Шампионска лига, жени.

Мачовете се появяват по-късничко, но ЕФБЕТ никога не оставя дамите без внимание. Само 4 са двубоите в четвъртък. ПСЖ приема норвежкия Квинер.

Миналата седмица норвежките хвърлиха бомбата с 3-1 при единица оценена на 6,50. В друг френско-норвежки сблъсък вчера Лион размаза Авалсднес с 5-0, но първият мач бе завършил 5-2. ПСЖ стига редовно до полуфинал, там от години са два немски и два френски отбора. Задължително трябва да се опита хендикап за ПСЖ и то азиатската линия от -2 на 2,70 в ЕФБЕТ. При победа с два гола на ПСЖ парите се връщат. Голяма глупост е да се изиграе 1 на 1,35 в ЕФБЕТ, по допустимо е хендикап от 0-1 за 1,95 в ЕФБЕТ.

Италианският Бреша срещу Медик Конин от Полша. Патриотичен момент, българката Лиляна Костова е звездата на полския клуб.

Вкара два гола в първия мач за 4-3. Има и друга българка, която играе в защитата – Славчева. В Полша местния клуб извърши подвиг в мирно време – обърна от 1-3 до 4-3 след 75-а минута. Бреша обаче миналата година игра на четвъртфинал в турнира и даде отпор на германки. Цялата логика на света клони към безпроблемна победа на Бреша за 1,30 в ЕФБЕТ. Един от вариант на предварителна, а не жива игра е 1 на полувремето за 1,70 в ЕФБЕТ.

Женската секция днес е обемиста. Елиминационна фаза на световното за девойки до 17 годишна възраст. Втори четвъртфинали на първенството в Йордания. Северна Корея – Гана без никакво съмнение на 1,50 и Япония – Англия, тук ми се мержелее огромна победа за японките, които са невероятна сила. Трите гола ги вкарват още от съблекалнята. Ще е супер сензация ако Япония не стане световен шампион.

Още една голяма екзотика Ченаин – Гоа от Супер лигата на Индия, която е най-смешното футболно първенство в света. Под смешно да се разбира, уникално слаб футбол.

Но експериментът продължава. Не се вкарват много голове, но двата съперника са от вкарвачите. Връзвам си гащите с над 2,5 гола за 1,85 в ЕФБЕТ, което го броя за сигурно. Подобрената версия е над 2,5 и гол/гол за 2,15. А вече за смелите и по-високи линии.

В Швеция мач за купата между Оскархам и Гьотеборг. Огромна разлика в класите, сигурен успех на гостите с хендикап и много голове. Всичко това може да се приеме наживо, иначе над 2,5 гола в мача за 1,40 в ЕФБЕТ за хубавата права колонка. В която попадат женският Бреша и египетският ъндър. Тук намъквам и супер избора за деня.

Катарска дивизия, Ел Джаиш – Ал Кор виждам изненада на 6,25 в ЕФБЕТ, но е възможен и Х на 4,40. 2,65 за двойния шанс Х2.

Отново много нощни мачове в Южна Америка, предимно в Бразилия и Аржентина.

Палмейрас – Крузейро 1 на 1,90 в ЕФБЕТ, някои има ли съмнения в този избор? Италианците са се устремили към титлата със скоростта на Болт. Това убеждение ми се засили от драмата в последния им мач, два пъти повеждаха, стана 2-2 и все пак си взеха и трите точки. Такъв отбор е под пара. Доуточнението е, че Палмейрас пуска гол в Сао Паоло почти във всяко домакинство. Алтернативата е гол/гол на 1,80 в ЕФБЕТ. Ако искаме да уважим претенциите на Палмейрас за титла обаче следва да отидем на 1 и над 2,5 гола в мача за солидното 2,70 в ЕФБЕТ.

Един от преследвачите е Атлетико Минейро. Имат сигурно 1 срещу Америка за 1,35 в ЕФБЕТ. Дерби е, но само на хартия. Иначе Атлетико бие или с 1-0 или с 3-1. По ми харесва втората опция.

Третият от запаса обаче има истинско дерби, което известно по света като Флу-Фла или Флуминензе срещу Фламенго. На всичкото отгоре и двата отбора са в добра година. Отива ми към Х на 3,20 в ЕФБЕТ.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията