Право в целта с Жаклин Михайлов: На поклонение в земята на футбола - Бразилия

Прогнозите за сряда, 12 октомври, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 16:30 ч., 12 Окт 2016
0
337

С огромно облекчение констатирам, че голямата мъка свърши. Благодаря на ФИФА че са взели само 6 дни от календара през октомври. 6 е по-добре от 10.

Настроението се върна, играта пак изглежда достатъчно примамлива.

Да, големите футболисти са по летищата, но малките не са за подценяване. Късата листа пък ми дава отлична възможност да се позабавлявам с първенството на Бразилия, което не винаги се дорежда до рубриката.

Още в рано-късния следобед има няколко отлични възможности. Давам пълна гаранция, че са преминали през най-щателния скенер и проучването доказа пълна съвместимост. Ще посочвам и точните часове.

В Чехия, второто ниво Зноймо- Варнсдорф 1 на 1,55 в ЕФБЕТ. Наблюдава се сериозен дроп от 2 десети, което още повече затвърждава сигурността.

В Италия Про легата, Комо – Пентедера 1 на 1,65 в ЕФБЕТ. И тук нещата вървят към сигурен домакински успех с дърпане на коефициента надолу.

В Русия Химки – Динамо Москва под 2,5 гола на 1,70 в ЕФБЕТ. Коренна разлика между домакинствата и гостуванията на Динамо в полза на малкото голове.

В 17 часа се появява изненадващо бразилски мач, което означава, че той ще се играе от 11 часа местно време. Шапекоензе – Спорт Ресифе, фактът че още не са се събудили е показателен. Много силно всичко бие в полза на домакините и това е първата сигнална лампа. Единицата е солидна 1 на 1,95 в ЕФБЕТ. Домакинския фактор е силно изразен в Серия А или Кампеонато както го знаем всички.

Но за всички мачове в Бразилия днес и през нощта съм на особено мнение. Така Шапекоензе – Ресифе влиза през парадната врата като Х на 3,55 в ЕФБЕТ. Същите характеристики откривам на Коритиба – Фигерейнзе. Отново фаворизирана единица на 1,55 и отново силно тежнение към Х на 3,75 в ЕФБЕТ. Тук и двойния шанс Х2 на 2,50 е силна опция.

Едно, две, три и ето големия избор за деня. Ботафого – Интернасионал, отново набиваща се единица и пак отивам на Х за 3,15 в ЕФБЕТ. Но голямото ми предложение за което се подписвам с две ръце е гол/гол на 2,05 в ЕФБЕТ.

И градацията ни отвежда към най-голямото изкушение за нощта. Санта Круз – Коринтианс, силно надценена двойка за моите любимци от „Тимао“. Те обаче така спукаха гумите, че докрая на сезона ще карат по капли. Нещо стана преди месец и половина и Коринтианс се разпадна.

Санта Круз са сигурни изпадащи, но в Бразилия изпадат с 35-40 точки, а те имат само 25. Така, че тепърва ще печелят и огромен шанс им се открива срещу Коринтианс. За мен почти сигурно 1Х на 1,90 в ЕФБЕТ. Смелата, отговорна игра обаче е 1 ДНБ за 3,15 в ЕФБЕТ. Горещо го препоръчвам.

Интересното не свършва дотук. Втората тематична част е Копа дел Рей. Все още в начална фаза, но аз използвам възможността да извадя от ръкава поредния фокус. А той се казва гол/гол. В този турнир това е златната възможност. Имаме осем мача днес и всичките попадат в тази графа.

Все пак отличавам Кадис – Кордоба и Валядолид – Тенерифе като такива с повишен рейтинг. Съветът ми е да се изиграе комбинация на 4 от 8. Мисля, че поне 5или 6 ще се озоват в тази опция. Още по смело е 3 от 8 на точен резултат 1-1.

В такъв ден е грехота да не се погледне към останалите спортове. По ред на номерата и донесенията.

Хандбал, турнир на СЕКА, Вардар Скопие – Извидац над 60, 5 гола в мача, игра на живо. В хокея Динамо Санкт Петербург – Амурските тигри 1 на 1,65 в ЕФБЕТ.

В континенталната лига Динамо Москва – Слован Братислава 1 на 1,55 в ЕФБЕТ в редовното време.

Два баскетболни избора от стартиращата Евролига. Цървена звезда – Дарушафака 2 и -3,5 точки на 1,95 в ЕФБЕТ. Очаква се турците да играят главна роля в турнира с треньора Дейвид Блат.

И дербито Реал – Олимпиакос над 168,5 точки за 2,10 в ЕФБЕТ. А за кеф и максимума 172,5 за 2,70.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията