Право в целта с Жаклин Михайлов: Испанците отиват в албанския ад

Прогнозите за неделя, 9 октомври, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 15:10 ч., 09 Окт 2016
0
348
GETTY IMAGES

Шестдневният маратон продължава. Предимството ни е, че вече рулетката се завъртя и това ни дава безценна информация. За три дни няма как нещо драстично да се промени. Това прави днешните 9 мача общо взето напълно предсказуеми. Момент, има ли нещо сигурно в играта, да не се унасяме в сладки видения.

Понеже трябва да е преди всичко интересно, днес подходът ми е научен. Поради обективни причини и силната концентрация непрекъснато следя хода на линиите. И какво се забелязва, противно на общоприетото правило, коефициентите се вдигат с наближаването на часа на събитието, вместо да падат.

Причината е конкуренцията, а професионалистите в ЕФБЕТ винаги гонят първото място. И днес коефициентите вече търсят максималната големина.

Ето как изглеждат най-резонните мачове. Уелс – Грузия 1,36 в ЕФБЕТ при база 1,28, Молдова – Ейре 1,41 при 1,40, Израел – Лихтенщайн 1,10 при 1,06, Албания – Испания 1,32 при база 1,30, Македония – Италия 1,29 при 1,25.

Украйна – Косово, леко спад от 1,22 до 1,20 и най-много скача Финландия – Хърватска от 1,40 до 1,55. Изброяването не е самоцелно, знаците са резонни и на първо четене може да ги преодолее само абсолютно неочаквана изненада.

Задължително трябва да се изиграе правата колонка. Големите играчи ще се изсмеят и ще се появят на правилото за незаслужаващия си риск, но смятам, че има и такива възможности, които трябва да се използват. Колонката прави около 5,00 и си заслужава.

Ориентирам се към някои по-големи възможности. По всичко изглежда, че ситуацията с Лихтенщайн не е розова. Не вярвам тенденцията да се пречупи днес. Имам представа от играта на Израел и съм убеден, че днес головете им ще са поне 3 в мача. От всичките възможности, които предлага пазара съм се спрял на над 3,5 гола за 2,10 в ЕФБЕТ.

Украйна – Косово задължително трябва да се потърси на гол/гол за 3,00 в ЕФБЕТ.

И Финландия – Хърватска на над 2,5 гола за 2,10 в ЕФБЕТ. Още една тенденция фаворитите задължително ще вкарат през първото полувреме. Както се казва в рекламата, не вярвам да а бавят! И повечето мачове си заслужават на гол/гол, но с опцията НЕ. И абсолютно всеки мач на минималния азиатски хендикап в полза на фаворита.

На терен са и два равностойни мача. Сърбия – Австрия, набива се на очи фаворизирането на Сърбия но за мен гол/гол е право в целта. Същото виждам и на Исландия- Турция. Естествено и двата мача са в зоната на хикса.

Макар и рано в деня няма как да пропусна мача на Григор Димитров. Задължително трябва да се опита нещо в полза на Гришо. Пет за победа е голямото изкушение, но поне сет в мача също е добро решение на 2,25. Играта е +1,5 сета за Гришо. А на мен силно ми мирише на нещо голямо днес. А може само така да ми се иска.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията