За Левски може да стане страшно

Селекцията на Лудогорец няма право на повече оправдания

Sportinglife
Sportinglife 08:05 ч., 31 Юли 2015
0
327
Lap.bg

Стойчо Стоев се завръща с Левски в Разград. В Лудогорец треньорът се окичи със слава – титла, куп, осминафинал в Лига Европа. Но не му бе позволено да води тима и в Шампионската лига.

Стоев има основание за личен реванш срещу Лудогорец и вече веднъж го взе, след като изхвърли „орлите” в полуфинал за купата на България миналия сезон.

Точните прогнози на Sportinglife от миналия кръг

Левски – Литекс – над 2,5 (2:2)

Локомотив (Пд) – Берое – 2 и над 2,5 (1:2)

Черно море – Лудогорец – 2 (2:3)

Сега Лудогорец поне на хартия изглежда по-силен от всякога. Нито един български клуб не е правил селекция, наближаваща 8 милиона евро за едно лято.

А Левски, който очаква да излезе с „Виваком” на фланелките си, няма дори един истински нападател.

За „сините” може да стана страшно в Разград, ако скъпите попълнения на Лудогорец се разиграят сериозно. А след три загуби и измъчено 3:2 над Черно море именно това се очаква от тях.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в събота от 21 ч по Диема спорт

Ботев (Пд) – Локомотив (Пд)

За този мач никога формата на отборите не е от значение. Цяла седмица преди старта му Пловдив се тресе от напрежение.

Двете армии стягат редиците за битка не само на терена. Но там и „канарчета”, и „смърфове” са в огромна криза. Ботев смени треньора Петър Пенчев със словенеца Емрин Шиляк заради позорното 0:6 от Монтана.

Локо пък е последен в класирането с две загуби. Традиционно в битката за Пловдив няма фаворит, така ще и сега. И двата съперника ще искат първа победа на базата в Коматево.

Прогноа – Х и над 2,5

Мачът е в събота от 18,30 ч по Диема спорт

Славия – Черно море

Изненада или не, Славия и лидер в „А” група без допуснат гол. Някой ще каже, че в първите два кръга не срещна сериозен съперник е това е факт.

Но „белите” много рядко са виждали класиране в такъв вид и самочувствието им идва. От друга страна Черно море не е в най-доброто си състояние. Отпадна от Лига Европа, има само точица в първите два двубоя.

Традиционно Славия и Черно море не правят спектакли. Дори напротив – мачовете са с малко голове и много нерви. На 30 май Никола Спасов бе провъзгласен за адмирал, но ако загуби и на „Овча Купел” чинът му може да се разклати.

Прогноза – 2 и под 2,5

Мачът е в неделя от 18,30 ч по Диема

Берое – Пирин

Еврокампанията е история за Берое и Петър Хубчев вече съсредоточи отбора си към „А” група. Така дойде и първата победа – 2:1 като гост на Локомотив (Пд).

Сега старозагорци отново са голям фаворит да спечелят пред своя публика, след като в първия кръг разочароваха с 0:0 срещу Монтана. Новакът Пирин още няма победа от завръщането си. Загуби в миналия кръг с 0:3 у дома от Славия.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в неделя от 21 ч по Диема спорт

Литекс – Монтана

От победата в първия кръг срещу Лудогорец, отборът на Любко Петрович говори за шампионска титла. Разбира се, че успех срещу скъпия разградски съперник носи самочувствие, но то трябва да бъде подплатено с победи.

Литекс изигра добър мач и на „Герена” срещу Левски, но не спечели – 2:2. Монтана пък ще отиде в Ловеч със самочувствието на отбора с най-голяма победа в първенството – 6:0 над Ботев. И нито един допуснат досега гол.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в понеделник от 21 ч по Диема спорт

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията