Срамен спорт – епизод 17

Сатира на кирилица за спортните НЕуспехи през седмицата

Васил Громков
Васил Громков 15:40 ч., 16 Март 2015
0
5028
Lap.bg

Да, ние знаехме, че това все някога ще се случи, но упорито го отлагахме в мислите си. И зловещият ден настъпи. Две влюбени сърца признаха раздялата, която накара една чалга-нация да посърне.

Валери Божинов (Божилозанов) обяви, че се развежда със съпругата си Николета.

Ами, виновен си, Валери! Парите в италианската серия „Ю-Я” не стигат дори за един марков солариум, дето се вика.

Как искаш да задържиш най-реномираната колекционерка на футболни ласки? Как?

Дано само родният ни футболен Бареков да не тръгне по лошия път на бразилския нападател Адриано, който може и да няма отбор в момента, но това не му попречи да наеме 18 проститутки за парти в Рио де Жанейро.

Адриано организирал купон на плажа Копакабана и решил, че освен с алкохол ще почерпи приятелите си и с професионален секс.

Компанията отишла в публичен дом, а нападателят хвърлил 30 000 евро, за да плати за всички налични проститутки. Адриано дал по 1200 евро на всяко от момичетата и още 8000 евро за алкохол и ядене.

Сигурен съм, че в този момент Николета трескаво търси в „Гугъл” кой е този Адриано...

А вие чухте ли историята за новите джапанки на Бербатов?

Ще ви я разкажа малко по-късно...

Следва нещо за което никога не сме писали в „Срамен спорт”. Ново селфи на Григор Димитров. И то не с кого да е, а с Роджър Федерер в Ню Йорк.

Двамата дадоха съвместна пресконференция преди цирковия си мач в „Медисън Скуеър Гардън”, а после си направиха селфи, хвърляйки в делириум изгладнелите „спортни журналисти” в БеГе-то.

Те написаха възторжено: Любопитно е, че Федерер е широко усмихнат, докато българинът показва доста сериозно изражение. Остава въпросът дали Димитров е притеснен от очакващия го сблъсък или е концентриран, за да направи селфито както трябва.

И Гришо-манията се отприщи на мига.

„Той е мъж като магия, когато гледам филма „50 нюанса сиво”, си мисля за него”, написа навлажнена фенка по форумите. А на журналистите само това им трябваше и занизаха епитетите:

„Славата на Григор Димитров вече се простира далеч отвъд тениса. Българинът явно се е превърнал в глобален секс символ и фенките му го виждат навсякъде. Дори когато гледат софт еротични филми като нашумелия хит „50 нюанса сиво”.”

„Гледам филма отново и отново и не мога да се отърва от мисълта, че това е Григор Димитров. Той изглежда точно като Крисчън Грей, не мислите ли?”, написа друга фенка на българина в Туитър. Нейни приятелки пък я контрираха, че е напълно неподходящо да сравнява актьора Джейми Дорнан, който изпълнява главната роля във филма, с красавец като Димитров.

Какво тук значи някакъв си тенис на корт в случая?

Гришо на Машо е секс, секс, секс ... на ента. Пак имаме най-красивите жени, най-потентните мъже, най-хубавото сирене и кисело мляко.

Ние сме горд народ Номер 1 в света! Йееееееее!

Предстои да чуете и историята за новите джапанки на Бербатов?

Но след малко...

В средата на отминалата срамноспортна седмица, вестите от ЦСКА пак станаха тъжни и абсурдни.

След тоталната липса на пари за витамини, кризата там стигна до фаза, в която на футболистите беше официално забранено да си разменят фланелките след мач.

Нещо повече, всеки, който го направи или хвърли екипа си в публиката, щеше да бъде глобяван по 500 лева.

После фейсбук-хулигана Тончи Кукоч сътвори поредната си простотия, като написа малоумието: „ЦСКА губи, защото Кукоч не е е*ал майката на никого вече 18 дни.”, каквото и да означава това!?!?!

Дните без майчин секс при Тончи обаче явно продължиха, защото чуждоземните наемници в червени тениски играха за трети пореден път „ганкиното” тази пролет.

Този път в Пловдив. Там на гигантската коматевска „арена”, побираща цели 3600 зрители, шайката на Лупи направи подвиг, като изхвърли мъпетите на Гонзо от Топ 6 и с това явно осмисли футболната си година.

Ииииии ... продължаваме на сексуална спортна тематика!

Опит за секс запис е причината за раздялата между звездата на Арсенал Алексис Санчес и бившата му приятелка Валентина Рот.

Чилийският нападател вкарал любимата си в леглото, като наговорил двама негови приятели-идиоти да снимат от гардероба.

Ето какво изплака ошашавената Валентина.

„Алексис постъпи зле с мен и затова го зарязах. Правихме секс, а негови приятели снимаха от гардероба. Когато чух шум, го попитах какво става, а той сложи ръце на ушите си и започна да се смее. Отворих гардероба и там бяха двамата му авери. Това беше най-ужасното нещо в живота ми. Изключително грозна постъпка”.

„Аматьорка!” – помислила си е сигурно Николета Лозанова.

Знам, че чакате историята за новите джапанки на Бербатов?

Но потърпете още мъничко...

Защото още един славен български спорт изплака болезнено.

Хората от щаба на спортната ни стрелба дадоха странно сравнение за състоянието на нещата в стрелочния ни „Джурасик парк”.

„Като в палеозоя сме. Стреляме с хартиени мишени. Дори части за машинките ни вече не се намират. Толкова са стари. Това го няма в цял свят. Нямаме бъдеще, ако този проблем най-накрая не намери разрешение", сподели тъжно наставникът на Мария Гроздева Валери Григоров.

Важното е гордо да ... продължаваме напред!

Но какво става с Нашо Гришо? И какво прави покрай него самия Бил Гейтс? Пресата е в шок.

Милиардерът Бил Гейтс е наблюдавал мача на Григор Димитров срещу австралиеца Ник Кириос. Камери го уловиха в официалната ложа на турнира Индиан Уелс в компанията на тенис-легендата Джон Макенроу.

Сега! Нали знаете, че милиардерът Чичо Бил има дъщеря?

Така, че ... ДОБРЕ ДОШЛА НА НАША ДЖЕНИФЪР ГЕЙТС в Хасково!

Гор-чи-во! Гор-чи-во! Гор-чи-во!

Време е за дълго чакания финал.

"Димитър Бербатов се уреди с нов чифт джапанки след класическата победа на Монако с 3:0 над Бастия във Франция.

Митака намерил чехлите под пейката в съблекалнята. Той попитал дали случайно някой от съотборниците му не ги е забравил там, но никой не отговорил. След като не успял да разкрие мистерията, Бербо взел джапанките за себе си".

Вие представяте ли си каква спортна драма и топ-новина ни се стовари?

Бербатов си е намерил джапанки!?!?!

Пожелаваме му скоро да си намери и сандали (кариоки).

Много вървят на бял чорап. И ще бъдат отразени подобаващо в спортната преса. Срамната ...

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията