10-те най-добри велоергометъра на пазара

Ето най-добрите предложения как да отделите време за каране на колело, без да напускате комфорта на дома си.

Sportinglife
Sportinglife 08:05 ч., 23 Фер 2015
0
1400
Kettler

Карането на велосипед навън винаги е отлична тренировка, но в моментите, когато излизането навън изглежда невъзможно, велоергометрите са най-добрият възможен заместител.

Съставихме за вас списък с най-добрите велоергометри на пазара в момента, търсейки модели, които са компактни, достъпни, здрави и идеални за употреба у дома.

Ето най-добрите предложения как да отделите време за каране на колело, без да напускате комфорта на дома си.

Schwinn 130 ($499)

Опитвате се да постигнете фитнес-цели? Schwinn 130 е направен точно за хора като вас.

Системата с две LCD прозорчета ви позволява да следите над 10 различни показатели едновременно, а Schwinn Connect помага да регистрирате тренировките си и да следите доколко постигате целите си.

С 22 предварително записани програми, винаги има ново предизвикателство, пред което да се изправите.

XTerra Fitness UB1.7 ($329)

Този велоергометър се доставя с 24 програми — двойно повече от масовите модели — и регистрира изгорени калории, изминато разстояние, сърдечен ритъм, скорост и обороти в минута по време на употреба.

Освен това, с тегло само 33 кг, XTerra Fitness UB1.7 е достатъчно лек, за да могат потребителите лесно да го местят от стая в стая, което улеснява прибирането и съхранението му.

Schwinn 150 ($379)

Schwinn 150 заема минимално пространство, което го прави отличен избор за домашен фитнес.

Той също така се доставя с 16 нива на съпротивление, имитиращи бабуни по реален път, както и порт за поставяне на MP3 плеър, вградени високоговорители и държач за бутилка с вода.

Smooth Fitness sitNcycle Deluxe ($395)

Жители на тесни апартаменти, имаме добра вест за вас: Smooth Fitness sitNcycle Deluxe е достатъчно малък, за да се побира в дори най-малкото жилищно пространство.

Нужен му е под половин квадратен метър място, а с тегло 15 килограма, лесно е да го избутате настрана и да го приберете, когато приключите с тренировката. Приятен бонус: той се доставя в 6 различни цвята.

XTerra Fitness UB2.5 ($399)

С 24 записани тренировки, вариращи от горене на мазнини до интервални тренировки и офроуд каране, както и 24 нива на съпротивление, потребителите могат напълно да персонализират тренировката си с XTerra Fitness UB2.5.

Велоергометърът се доставя снабден с монитор на сърдечния ритъм, рафт за списания и порт за MP3 плеър.

Smooth Fitness smoothXbike ($425)

Smooth Fitness smoothXbike предлага осем нива на съпротивление.

Дръжките на кормилото имат вградени сензори за следене на сърдечния ритъм, времето, скоростта и разстоянието, а този модел освен другото се сгъва наполовина за удобно прибиране в шкаф или ъгъл.

Kettler Cycle P New ($478)

Макар да не е най-лъскавият велоергометър на пазара, Kettler Cycle P New все пак ще ви помогне да спазвате поставените фитнес-цели.

Цифровият му дисплей улеснява следенето на времето, разстоянието, сърдечния ритъм и изгорените калории. С настройваемо кормило и уплътнена седалка, той определено не ви лишава от комфорт.

Kettler Velo P Exercise ($491)

Този велоергометър е отлично начало за всеки, който се надява да влезе във форма. Той има 16 степени на електронно контролирано съпротивление, устойчив на изпотяване панел с бутони, LCD дисплей с 12 програмирани тренировки и сензор на пулса, с който да проверявате дали не претренирате.

Освен това Kettler Velo P Exercise има 3-годишна гаранция.

Schwinn 140 ($499)

С големи и луксозни педали, изключително широка седалка и настройваемо кормило, този велоергометър е толкова лесен за употреба, че може направо да забравите, че тренирате.

Schwinn 140 също така се доставя с монитор на сърдечния ритъм, рафт за четива и 18 предварително зададени програми за тренировки, включително два достъпни потребителски профила за запис на ваши собствени тренировки.

Horizon Fitness M4 ($500)

Специално разработван за програмата Spinning, Horizon Fitness M4 има седалка и кормило с невероятни възможности за нагласяне, гарантиращи, че всеки потребител ще открие перфектната за него позиция.

Той също така включва цифров журнал на времето, скоростта, разстоянието и количеството изгорени калории. Не се притеснявайте за издръжливостта му — този здрав велоергометър се доставя с 10-годишна гаранция на рамката.

Източник: Businessinsider.com

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията