Империята на Специалния

Моуриньо и Юнайтед ще си купят място обратно на върха... или ще са един скъп провал

Sportinglife
Sportinglife 09:45 ч., 01 Юли 2016
0
2411
GETTY IMAGES

Златан обяви Юнайтед, а не обратното.

Обикновено клубовете представят новите си попълнения, но в случая стана обратното.

Най-голямото его във футбола (на играч) се събра с най-голямото его във футбола (на треньор). Двамата са в най-потентния като харчене клуб в света в момента, който е готов да пръсне стотици милиони, за да си върне статута на шампион.

Манчестър Юнайтед взе Златан без трансферна сума, но със заплата около 400 000 лири седмично, на година ще излезе към 17 милиона. 30 милиона вече отидоха в банковите сметки на Виляреал за Ерик Байли - централен бранител. 

Следващият в редицата е Пол Погба, за когото ще трябва да се извадят поне 80 милиона лири, но по-скоро сумата ще докосне 110 милиона.

Договорен е трансферът на Хенрик Мхитарян от Борусия Дортмунд, като цената на арменския халф ще е около 37 милиона лири. Неговото име се появи на фланелката за гостуване за новия сезон - гаф, който маркетинговия отдел на Юнайтед побърза да покрие, като махна снимката от официалния сайт.

Но е ясно - Юнайтед ще вади големите пари, за да върне отбора на върха след три тежки години в миманса и спиралата на неизвестността. Две от тях донесоха дори немислимото доскоро - "червените дяволи" да не са дори в Шампионската лига.

Специалния търси поне още едно попълнение, след като подсили отбраната, халфовата линия (с двама поне) и нападението. Неговата цел не е просто място в топ 4. 

Моуриньо иска титла.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията