Сега разбрах защо детето ми живее с магията на Меси

Три разказа на родители за емоцията и приключението за цял живот от Campus Barcelona

Sportinglife
Sportinglife 15:05 ч., 05 Апр 2017
0
2841

"Научихме от facebook, може би малко случайно за лагера - разкрива Александър Ангелов от София. - Барселона е любимият ни град в Испания, както и отборът, на който сме фенове. Синът ни тренира в Славия по три пъти седмично, но лятната почивка там съвпадна отлично с дните на Campus Barcelona."

Детето е лудо по футбола, разбира се

"Това е емоция за цял живот - разказва таткото. - Да бъдеш на стадиона, където играят и са играли звезди от световна величина... Децата видяха "Камп Ноу" и бяха дори на представянето на нов играч в първия тим на Барса (Лука Дин - б.р.), разгледаха музея, който е впечатляващ.

Подаръци имаше за всички – топки, плакати с подписи на звездите на клуба, тениски и шапки с логото на Барселона. Условията на кампа, където децата си почиват са прекрасни. Вилите са във ваканционен комплекс от затворен тип до морето, много чисти и с всички удобства за прекрасно прекарване на свободното време. Запознанствата с други деца от България и света е още едно незабравимо преживяване."

У нас малкият харесва Славия, а любимият му играч е Христо Стоичков. От чужбина? В това вече няма съмнение... Барса.

"Сега е на 9 години, тренира в Славия. Тренировките са три пъти в седмицата по час, като децата се учат да играят на различни постове и да изпълняват технически упражнения.

Двустранната игра за тази възраст е във формат 5, като 4 са полевите играчи и един вратар. От училище директно сме на стадиона и тренираме много целенасочено. Ежедневно, когато сме вкъщи, сме с тениските, които имаме от Барселона."

Разбира се, и тази година Александър Ангелов записа сина си за лагера. Той решава да опита да опише емоцията в едно изречение и избира това:

"Барселона е мечта на една ръка разстояние!".

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията