Шок! Сираков прие предложението на Ганчев

Легендата на Левски става спортен директор на ЦСКА

Sportinglife
Sportinglife 11:35 ч., 01 Апр 2017
0
4738

В деня на големия мач срещу Лудогорец, новината на "Българска армия" изобщо не е свързана с хората по екип.

Наско Сираков - името парола на големия враг Левски, прие предложението на Гриша Ганчев и става спортен директор на ЦСКА!

Сензацията идва часове преди на "Армията" да дойде шампионът и страстите да избуят, след като "червеният" клуб имаше поредната си страстна седмица.

Запалянковци окупираха стадиона и не пуснаха представители на аматьорския клуб ЦСКА 1948 да внесат тяхното предложение за купуване на емблемата на фалиралото дружество с марка ЦСКА.

Гриша Ганчев е бил убеден още след нервите и емоциите от четвъртък, че е необходим ход, който да консолидира клуба. С един куршум той уцелва не един, не два, а цели три заека.

Сираков е вероятно най-можещият човек на поста спортен директор у нас, с опит и ноухау, което е видно от визитката му на ръководител.

Това е "заек" №1.

Наско застава на позиция, която досега бе в ръцете на Стойчо Стоилов, който обаче сам признава, че е най-силен в селектиране на играчи, а не в мениджърско управление на клуба.

Така се отнема и част от напрежението по оста фенове - Стоилов. Заек "2".

А третият "заек" е Левски, като ударът е огромен върху прекия съперник.

За такава възможност се говори от месеци, като Ганчев и Сираков не крият, че са в отлични отношения. Първият ход на новия силен човек на "Армията", очаквано, ще е Станимир Стоилов да дойде като треньор най-късно след сезона.

Още повече, че Мъри е в трудна ситуация спрямо Левски, след като официално си поиска дължими суми от клуба и разклати професионалния му лиценз.

Така ЦСКА определено ще е по-силен в позициите си и пред БФС, нещо, което досега бе слабо място на управлението на Ганчев. Сираков е силна карта и пред футболния съюз, както и настоящ член на Изпълкома.

Вероятно още довечера той ще седне до собственика на ЦСКА в ложите за мача срещу Лудогорец.

Забележка: Дори сериозен сайт, какъвто претендираме да е Sportinglife.bg, може да си позволи да се пошегува, когато на календара седи дата 1 април, нали?

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията