Юнайтед ще вкара и ще допусне

Иван Тепавичаров с две прогнози

Иван Тепавичаров
Иван Тепавичаров 16:35 ч., 29 Дек 2016
0
1080
GETTY IMAGES

Иван Тепавичаров с две прогнози за празничните мачове в Англия.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Манчестър Юнайтед – Мидълзбро – гол/гол на 2,70

„Дяволите“ на Моуриньо заприличаха на такива в последно време. Не че играта беше лоша и преди това, но когато правиш равенства с отбори от калибъра на Бърнли и Стоук у дома, на никой не му пука, че си изпуснал куп голови положения. Юнайтед обаче най-накрая започна да играе като Юнайтед, но в защита отборът още е разколебан и несигурен.

Жозе продължава да търси оптималния вариант в отбрана, а в предстоящия мач срещу Мидълзбро очаквам гостите да стигнат до някои опасни положения на „Олд Трафорд“, от които едното да завърши с гол. Има я и лакомията в случая, но коефициент 2,70 силно ме блазни да пробвам опцията „гол/гол“.

Ливърпул – Манчестър Сити – знак „1“ на 2,40

На „Анфийлд“ е трудно за Сити, а и съм убеден, че сегашният Ливърпул е по-силен от миналогодишния, който разби с 3:0 „гражданите“ на Пелегрини. Часове преди Нова година ще видим сблъсък на изключителни отбори и мениджъри, който обаче прогнозирам, че ще бъде спечелен от „мърсисайдци“.

Дали от шество чувство или нещо друго, но имам усещането, че Ливърпул ще вкара гол на съперника си още в първите 15-20 минути и ще спечели срещата. Затова пробвайте знак „1“ на 2,40.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията