Право в целта с Жаклин Михайлов: В лигата на неуспелите

Прогнозите за четвъртък, 29 септември, на експертът в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 14:15 ч., 29 Сеп 2016
0
481

„В София бомбата е с часовников механизъм и той е фиксиран към 22 часа“. Час, минута и секунда на гола на Натаниел – 22 часа, 00 минути, 22 секунди. Е, какъв ще е коефициентът за такава прогноза!?

Това е научна фантастика, просто го написах за да придам някаква образност. Нищо повече. Що се отнася до бомбите, такива не избухнаха и в сряда. Частичен взрив в Глазгоу, нещо прищрака в София и Мьонхенгладбах. Съвсем очаквано в Лондон всичко бе тихо и спокойно.

Един голов хикс в повече от вторник, което можеше да се предвиди. Всъщност тези в Ростов и Истанбул попаднаха в моето полезрение. Единственият тотално изпуснат влак бе на „Калдерон“, подцених моя любимец Симеоне и той веднага ми отмъсти. Но, това бе вчера, шпионите ще почиват три седмици в подготовка на нови атентати.

Стана банално, но отново трябва да подчертая дебело, че Лига Европа не е любимия ми турнир. Малко или повече , лигата на неуспелите! И като помислиш защо, ами много мачове и голямо разсейване. 8 в сряда срещу 24 в четвъртък. Избрал съм няколко подхода, които естествено далеч не гарантират пълна сигурност.

Сред по-твърдо сварените яйца са Стяуа – Виляреал 2 на 2,02 в ЕФБЕТ. Това може би е личния ми фаворит за днес. Стяуа въобще не плаши, а Виляреал е потенциален финалист и дори носител на купата в турнира. При най-големия напън и най-големия късмет румънците да го докарат до хикс, но е малко възможно.

Вторият ми шанс, също леко дантелен, е Габала – Майнц 2 на 1,86 в ЕФБЕТ. Немецът си е немец, винаги може да се разчита на него. В предишната кампания, пак в груповата фаза Габалазасвети като семафор. Само 2 точки от две нулеви равенства срещу ПАОК, който тогава беше с Бербатов.

Някак Майнц изглежда трудно препятствие за тим от Азербейджан.

И естествено вечното доверие към Краснодар. Те никога не ни предават. Краснодар – Ница 1 на 1,91 в ЕФБЕТ, не че ще е лесно.

Съвсем на усещане Спарта – Интер 2 на 2,47 в ЕФБЕТ или поне ДНБ на 1,75. А, бе мача е Х2 на 1,40 в ЕФБЕТ непоклатимо. Ето и нещо с което мога да бъдат истински полезен. Акцент – Панатинайкос 12 мача на испанска земя – 11 загуби, 1 равен. Селта – ПАО 1 на 1,70 в ЕФБЕТ

Сега малко възможности за големи печалби.

Много съм писал за Карабах, дори предимно тях ги ползвам за илюстрация. Отново са в групите и отново могат нещо да измъкнат. Миналата година бяха в убийствена компания – Андерлехт, Тотнъм, Монако. Сега нещата са по-оптимистични, дори се надяват да излязат от групата.

За този мач Паоло Соуза ще ротира състава на Фиорентина с поне 5-6 резерви. Може пък и да стане нещо. Заслужава да се пробва – Х на 4,00 и 2 на 7,25.

Колкото и да звучи налудничаво втората изненада я очаквам на „ОлдТрафорд“. Макар и червената машина да потръгна, този турнир със сигурност не е приоритет за Мауриньо. Никой не иска да стане за смях, но Зоря не е за подценяване. Втори са в Украйна, онзи ден биха Динамо Киев като гости. Яки украинци, които няма да се предадат без бой.

Мачове за които имам едно наум. Шахтьор-Брага, в последните години доста играчи минаха по този маршрут в посока Украйна.

Единицата изглежда бетонна, но не си заслужава на 1,50. Олимпиакос – Апоел също 1,50 в ЕФБЕТ, убеждението ми е, че Олимпиакос ще излезе с 16 точки от групата, ще направи равен само в Астана. Но знае ли човек, какво могат да спретнат гърци срещу гърци! Аякс – Стандарт 1 на 1,62 в ЕФБЕТ, мач между комшии, разстоянието с влак е 2-3 часа.

Аякс са такъв майтап, че въобще няма как да се залага на тях спокойно. Зенит – Алкмаар 1 на 1,50 в ЕФБЕТ, никакво спокойствие при обстоятелството, че холандците са в серия от 6 мача без загуба като гост в турнирите. И Атлетик Билбао – Рапид на 1,57, толкова лежерно го карат испанците в началото, че винаги е възможна сензация. Поне Рапид да поведе в резултата.

Леко се промъквам към кулминацията. Днешната ми голяма прогноза всъщност се състои от 9 мача на ъндър и оувър. Комбинация от 5 и 6 от 9 е оптималния вариант, ще я смятам за успешна при поне 7 познати резултата.

Астана – Йънг Бойс над 2,5 гола за 1,90 в ЕФБЕТ. В едно изречение – Астана изглеждат непобедими на своя стадион, но традицията клони към голове. Олимпиакос – ПАОК мързелив мач за под 2,5 гола на 1,80 в ЕФБЕТ. Атлетик – Рапид над 2,5 гола за 1,75 в ЕФБЕТ.

Тук естествена идва подсилката с БТС и оувър, за тези които им стиска. Сент Етиен – Андерлехт гол/гол за 1,80 в ЕФБЕТ. Белгийците са резултатни. Фенербахче – Фейенорд под 2,5 за 1,80 в ЕФБЕТ. Челен сблъсък между два локомотива, който ще остане в малките линии.

Либерец – ПАОК под 2,50 гола за 1,65 в ЕФБЕТ. Домакините са с осакатен състав, трудно ще вкарат, а за ПАОК е ясно, те правят оувър на високосна година. Този мач става и за твърд в колонката.

Цюрих – Османлъспор под 2,5 гола за 1,70 в ЕФБЕТ, два много слаби отбора, които могат спокойно да фиксират и двете нули.

Спарта Прага – Интер, очаквам амбиция у гостите и над 2,5 гола за 2,20 в ЕФБЕТ.

И последния девети в колоната, Дъндолк също бие на оувър за 2,25, но съзнателно го стискам за гушата с азиатска линия 2 на 1,65. Естествено всичко е проверено през тенденциите. Дано да издържат, 9 няма как, но поне 7.

Вчера златната колонка бе убита от Антоан Гризман, който я фрасна в гредата. Тежко, но и това го има в зара.

Днес Макаби да вкара гол на Дъндолк на 1,35, Рома – Астра 1 на 1,25 в ЕФБЕТ, Аустрия – Виктория Пилзен 1Х на 1,45 в ЕФБЕТ и естествено непобедимия Мъри и Астана 1Х на 1,40. Сборът е ясен 3,50. Дали ще яде Асан баница е друг въпрос!

* Рубриката "Право в целта" се публикува в сайта на онлайн букмейкъра ЕФБЕТ.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията