Право в целта с Жаклин Михайлов: Корида на „Камп Ноу“

Прогнозите на експерта в залозите за 21 септември

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 14:25 ч., 21 Сеп 2016
0
525
GETTY IMAGES

Тежко, ама много тежко премина вчерашният ден. Но пък какво толкова, и букмейкърът трябва да има своя щастлив ден. И какво толкова ще постигна ако тръгна да се обяснявам. Вината е единствено моя и най-добрия начин да я изкупя е с прогнози, които пътуват от Северния към Южния полюс.

Както добре е информиран читателят в такива случаи рязко сменям подхода.

Тази сряда си е като събота, футбол на най-високо равнище в най-добрите дестинации. Затова няма да се правя на интересен с някакви екзотики. Започвам с Германия, рисково първенство, но който го е страх от мечки не ходи в гората. Гледал съм вече всички тимове по няколко пъти и съм запознат с моментното им състояние.

Леверкузен – Аугсбург не е особено интересен с 1,52 за 1 в ЕФБЕТ, но затова пък изглежда сигурен. Трябва да станат много непредвидени неща за да не се случи това 1.

Байерн – Херта: на тепсия ни идва мач с малко голове. Победа на Байерн с малко, прогноза Херта +2,25 азиатски хендикап за 1,85 в ЕФБЕТ.

Ето първата голяма прогноза: Лайпциг – Борусия М 1 на 2,30 в ЕФБЕТ. Поема се риск, но много оправдан. Борусия М. не са добър гост. Това е причината за доверието към Лайпциг.

Шалке 04 – Кьолн, мнозина ще се засилят към победа за сините. Тежък старт за Шалке, 3 загуби и нито един вкаран гол. Сега излизат срещу много неприятен съперник в нещо като дерби. Е, Шалке трябва да вкара гол най-накрая. Да приемем, че това ще сторят и гостите и гол/гол за 1,70 в ЕФБЕТ.

Последнияj мач от кръга Вердер – Майнц. Скрипник вече отлетя за Украйна. Проблемите обаче остават. И тук рисково 2 на 2,40 в ЕФБЕТ.

В Испания голямо дерби Барса – Атлетико. Вчера Севиля-Бетис отидоха на 9 картона, тук също си заслужава пробата. Над 7, 5 за 2,25 в ЕФБЕТ и червен картон в мача за Атлетико. Иначе Атлетико +1,22 на 1,70 в азиатския сектор. До един гол победа за Барса.

В Мадрид Реал – Виляреал най-доброто за този мач е гол/гол за 1,90 в ЕФБЕТ. Както казват метереолозите възможни са гърмежи и превалявания, в нашия случай изненади на останалите 3 мача в кръга. Фаворитите не вдъхват доверие и залога на големите числа си заслужава.

За протокола Селта – Хихон, Гранада – Атлетик и Реал Сосиедад – Лас Палмас. Точно в Сан Себастиан най-много очаквам изненадата – 2 на 3,75 в ЕФБЕТ.

В Италия цял кръг. По реда на номерата Болоня – Сампдория, очертава се голов хикс, но по-сигурно гол/гол за 1,95 в ЕФБЕТ.

Рома – Кротоне очаквания са разгром, може обаче да се размине. Азиатска линия + 2,5 за 1,90 в ЕФБЕТ.

Аталанта – Палермо 1 на 1,57 в ЕФБЕТ като сигурно и хендикап на 2,45 в ЕФБЕТ за атака на върха.

Дженоа- Наполи e неприемлива двойка заради ниските пропорции. Остава гол/гол за 1,70 в ЕФБЕТ и някакви неясни контури за 1 на 4,75 в ЕФБЕТ.

Киево – Сасуоло, мач който трябва да остане в малките числа при головете и при Х2 за гостите на 1,55 в ЕФБЕТ.

Пескара – Торино, видни възможности за красива двойка на 2,35 в ЕФБЕТ.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията