Право в целта с Жаклин Михайлов: Важна е посоката, а не скоростта

Прогнозите на експерта за понеделник, 19 септември

Sportinglife
Sportinglife 12:55 ч., 19 Сеп 2016
0
346
GETTY IMAGES

Отдавна съм разбрал, че е нужно само да бъдеш по-добър от вчера.

Това се опитвам да правя всеки път. Кога успешно, кога не, но нали смисълът е съвършенството… Приготвил съм един буламач, в такива случаи е и въпрос на малко късмет ястието да покаже и вкусови качества.

Топизборът ми за днес е Зенит – Рубин 1 на 1,48 в ЕФБЕТ. Малко, но от сърце.

Ако не спечели днес домакинският отбор рискува да изостане значително от московските Спартак и ЦСКА в челото на класирането. Тимът от Санкт Петербург няма ангажименти тази седмица в Европа, така че цялото внимание е насочено към този двубой. А Рубин не е в оптимална форма. Както се казва – мачът е „бетон“, но с едно наум – руско първенство, което в моята скала е поставено максимално ниско като степен на сигурност.

Продължавам с Норвегия и второто ниво на футбола в скандинавската страна. Фредриксад – Стрьомен над 2,5 гола за 1,70 в ЕФБЕТ.

Откакто домакините смениха треньора се забелязва стабилизиране в резултатите им. 3 победи и 2 хикса в 5-те срещи под ръководството на Мьелде е страхотен резултат. Но той промени философията в клуба и това може да се види в резултатите им. От отбор регистриращ повече под 2,5 гола, той се превърна в отбор записал 5 поредни двубоя над 2,5 гола. Нещо повече – отборът и допуска гол във всяка среща, което ни дава още по-големи шансове. Стрьомен е тим, който често е замесен в резултатни мачове.

Страхотна прогноза! Аз дори бих го пробвал над 3,5 гола на 2,70 в ЕФБЕТ. Норвежката легенда е разжалван, започва нова епоха на успехи. Така или иначе ледът с над 3,5 гола вече е склонен към пропукване.

Едно добро предложение идва и от Чехия. Славия Прага – Слован Либерец над 2,5 гола на 1,85 в ЕФБЕТ. Домакините са с 5 поредни оувъра, а 2 от 3-те гостувания на Слован преминаха линията. В 5 поредни срещи между двата съперника бяха отбелязани 3 или повече гола. И двата тима допускат много попадения, а и имат отсъстващи футболисти в отбрана.

Преминаваме към Серия Б на Италия. Специя – Салернитана 1 за 1,75 в ЕФБЕТ. Орлите са традиционно домакински отбор. В миналогодишната кампания бяха най-добрият домакин в първенството, а този сезон вече победиха Карпи у дома. Салернитана по чудо оцеля миналата година, а тази кампания няма успех и е в изпадащата зона. Провалите ми в петък пък насочват към златното право, че никога не падат в една и съща дупка.

Насочвам се към Полша. Какъв триумф вчера! Днес Арка Гдиня – Краковия 1 за 2,15 в ЕФБЕТ. Пред своите фенове Арка е почти безпогрешен. 10 точки от 4 срещи и само 1 допуснат гол. Новаците впечатляват, а отборът от Краков страда. Въпреки добрите покупки през лятото, те не могат да постигнат желаната форма и имат едва 2 успеха от 8 кръга. В поредица са от 4 мача без победа.

Бенфика – Брага гол/гол за 2,15 в ЕФБЕТ. И двата тима стартират силно сезона и имат по 3 победи и равен от 4 срещи. Бенфика е фаворит, но орлите допуснаха гол в 3 от 4-те мача този сезон в първенството, при това срещу доста по-слаби съперници. А и Брага изглежда променен отбор този шампионат. Силите им ще стигнат за поне един гол, а защо не и за нещо повече. Брага са ми длъжници, не оправдаха доверието в четвъртък.

Следваща спирка – Турция. Касъмпаша – Фенербахче 2 на 1,76 в ЕФБЕТ. Фенерите са в изпадащата зона, нетрадиционно място за клуба. Време е да запишат първа победа за сезона. Малко са отборите, които се представят по-зле от тях този сезон в Суперлигата. Но един от тях е именно Касъмпаша, който е последен. Истанбулският гранд няма право на повече грешки, а мачът е в Истанбул.

Ето и една система от 4 мача, която в определен случай може да се окаже изключително доходоносна. Предлагам ви 2,3 и 4 от 4, което е 11 колонки.

Предложенията са Алавес – Ла Коруня 2 за 3,35 в ЕФБЕТ, Лингби – Олборг 2 за 2,40 в ЕФБЕТ, Астерас Триполис – ПАОК 2 за 2,15 в ЕФБЕТ и Хекен – Гьотеборг 1 за 2,40 в ЕФБЕТ. Хубави коефициенти, капанът е зареден, остава сега да хванем и мишока.

Завършвам с ексклузивната оферта.

В Ейре – Бохемианс – Уексфорд 2 за 5,75 в ЕФБЕТ. Домакините няма за какво да играят, а гостите таят надежди за спасение. Остават малко кръгове, така че гостите нямат време за губене. Записаха няколко добри резултати в последно време, но това е страхотен шанс за тях. Бохемианс нареди 2 поредни загуби и доиграва сезона. Може би това ще бъде ударът на деня!

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията