Голови спектакли за Барса и Реал

Иван Тепавичаров с предложения за уикенда

Иван Тепавичаров
Иван Тепавичаров 14:30 ч., 08 Сеп 2016
0
444
GETTY IMAGES

Иван Тепавичаров е избрал мачовете на три от колосите в Европа за уикенда.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Реал Мадрид - Осасуна - двете полувремена над 1,5 гола на 2,30

Реал ще избухне в този мач, като се има предвид съперника. "Кралете" на Зидан засега са по-тихички от очакваното, но имам усещането, че Осасуна ще яде голям пердах. Не се наемам с хендикапи, точни резултати и т.н., защото двете полувремена над 1,5 гола на 2,30 ми е напълно достатъчен коефициент.

Барселона - Алавес - двете полувремена над 1,5 гола на 2,60

В последния мач "каталунците" победиха Билбао с 1:0, но хората на Луис Енрике изпуснаха поне 6-7 голови положения плюс още толкова мелета пред вратата на съперника. Ето защо срещу Алавес съм убеден, че Суарес, Меси и Неймар ще оправят мерника си, което значи голове. На "Камп Ноу" ще видим доста такива, затова и предлагаме същата опция като при Реал - двете полувремена над 1,5 гола, и то на коефициент 2,60

Шалке - Байерн Мюнхен гол/гол за 1,90

Победа за гостите е оценена на прекалено нисък коефициент. За сметка на това пък 1,90 за да видим голове и в двете врати ми се струва достатъчно добър избор за този мач. За  Байерн не се съмняваме, че ще отбележи, но и домакините имат своите козове в атака, особено що се отнася до домакинските срещи, в които "сините" рядко пропускат да се разпишат. И сега ще е така.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията