Време е за победа на Атлетико

Динко Гоцев с няколко прогнози за уикенда

Динко Гоцев
Динко Гоцев 14:35 ч., 08 Сеп 2016
0
639
GETTY IMAGES

Динко Гоцев предлага три сингъла и колонка за уикенда.

Той  е един от експертите на Рекордьорите.

Селта - Атлетико Мадрид 2 за 1,80

Не е нормално Атлетико със състава и амбициите, които има, да не спечели нито един от първите си два мача, и то срещу Алавес и Леганес, но... ето - случи се. Предстои визита във Виго, където тимът от Мадрид победи в 8 от последните си 10 гостувания. Селта е в трудно положение и стартира с две поражения. Най-вероятно ще станат три.

РБ Лайпциг - Борусия Дортмунд 2 за 1,60

Какво разделя двата отбора ли? Един век повече история (Дортмунд е основан в 1909-а, а Лайпциг - в 2009-а), много голяма разлика в класите на терена и опит в Бундеслигата. Домакините са абсолютен дебютант, а единственият фактор на тяхна страна ще е ентусиазмът на игрището и трибуните от първия двубой в елита. Няма да стигне.

Брайтън - Брентфорд 1 за 1,60

Домакините са сред отборите, които ще гледат към Висшата лига. Те изпуснаха мястото миналия сезон, като загубиха от Шефийлд Уензди в плейофите. Сега отборът на Крис Хютън е решен да поправи грешката, а домакинската му форма е ключова. Брайтън завърши миналия сезон с 15 победи у дома, включително над Брентфорд, а през този стартира с 2 от 2, без да допусне гол (6:0). Гостите не се чувстват добре навън - 2 поражения от 2 мача дотук през сезона.

Колонка с високи ставки

Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити над 2,5 гола - 2,05

Ювентус - Сасуоло гол/гол - 2,65

Спартак Москва - Локомотив Москва над 2,5 гола за 2,05

Коефициент: 11,15

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията