Законът на Мърфи, българският Зоро и 11-ата загуба на Ван Гаал

Николай Бодуров и Мидтиланд окончателно произнесоха присъдата за треньора на Манчестър Юнайтед

Sportinglife
Sportinglife 07:25 ч., 19 Фер 2016
0
1671

Ние сме шибани некадърници!

Това запяха феновете на Манчестър Юнайтед след 11-ата загуба през сезона. А тя дойде от Мидтиланд.

Кой? Това е шампионът на Дания с български Зоро начело.

Да, родният национал Николай Бодуров игра цял мач в дуела от Лига Европа с маска на лицето заради счупен нос и накрая 2:1.

Да, има нещо гнило в Дания. Само че за всички то бе ясно – името му е Луис ван Гаал.

Холандският треньор се оправда със закона на Мърфи. Факт – 14 са контузените в Юнайтед. На загрявката преди мача от състава излезе и супервратарят Давид де Хеа, единственият „червен дявол”, който не заслужава критика цял сезона.

„Когато всяка седмица играеш с различен състав, нормално е да се стига до такава игра – каза Ван Гаал. – Много неща минават през главите на футболистите. Първият гол беше рикошет, а през второто полувреме не спечелихме едно единоборство.”

Все още не е ясно какво ще се случи с Де Хеа. Проблемът е в коляното му. Ден по-рано Уейн Руни излезе за два месеца заради частично разкъсване на връзка.

Феновете искат Ван Гаал да си тръгне на секундата.

А той спокойно им отвръща: „Може би са прави са да се сърдят. Ние трябва да се подобрим и те пак ще ни подкрепят. Те са разочаровани като мен.”

Вече никой не очаква от Ван Гаал подобрения. Напротив – привържениците на Юнайтед очакват да си тръгне възможно най-скоро. И най-добре веднага. Следващият мач на „дяволите” е за купата на Англия срещу Шрюсбъри. После ще дойде реванш с Мидтиланд.

Два двубоя, които е много вероятно Манчестър Юнайтед да спечели. Но това няма да увеличи доверието в Генерала на лалетата, както го наричаха едно време.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията